کشت سالیکورنیا الگوی مناسب کشت در شمال شهرستان گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=133910کپی به کلیپ‌بورد
در این بازدید فرماندار گمیشان ضمن خدا قوت به مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان افزود: بحمدالله پس از بحث های علمی و کارشناسی سنوات قبل در خصوص ضرورت کاشت گیاهان شورپسند سالیکورنیا در اراضی شمال شهرستان گمیشان با توجه به نوع آب و خاک موجود ، این مهم توسط جهاد کشاورزی شهرستان عملیاتی شد.

سقلی فرماندار گمیشان حین بازدید از مزرعه پایلوت سالیکورنیا در شمال شهرستان : با توجه به تغییر اقلیم و خشکسالی ، کشت سالیکورنیا الگوی مناسبی خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری گمیشان ظهر امروز سقلی فرماندار گمیشان با همراهی یوری معاون فرماندار، کرنژادی مدیر جهاد کشاورزی ، قرآنی مدیر شیلات و دیگر کارشناسان از مزرعه پایلوت کشت گیاه سالیکورنیا بازدید نمود‌‌.

در این بازدید فرماندار گمیشان ضمن خدا قوت به مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان افزود: بحمدالله پس از بحث های علمی و کارشناسی سنوات قبل در خصوص ضرورت کاشت گیاهان شورپسند سالیکورنیا در اراضی شمال شهرستان گمیشان با توجه به نوع آب و خاک موجود ، این مهم توسط جهاد کشاورزی شهرستان عملیاتی شد.

فرماندار گمیشان افزود : ان شاالله با برداشت محصول مزرعه پایلوت طبق برآورد های کارشناسی و بازدهی و بهره وری اقتصادی بالای محصول سالیکورنیا، کشاورزان شهرستان نیز راغب به تغییر الگوی کشت در اراضی کم بازده شوند و در افق برنامه هفتم توسعه شاهد تحول اقتصادی در بخش کشاورزی شهرستان باشیم.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

معاون فرماندار گمیشان همچنین به اهمیت ترویج فرهنگ بیمه در بین کشاورزان اشاره کرد و گفت: “آگاهی از مزایای بیمه و نحوه استفاده از آن می‌تواند به کشاورزان کمک کند تا تصمیمات بهتری در زمینه مدیریت ریسک‌های اقتصادی خود اتخاذ کنند.”
فرماندار گمیشان نیز ضمن تشکر ویژه از حضرت آیت الله نورمفیدی نماینده محترم ولی فقیه حضرت آیت الله خامنه ای در استان و همکاری گروههای جهادی مسجد گلشن گرگان ، خیرین شهرستان و جوانان غیور و زحمتکش گمیشان توجه به اقشار ضعیف جامعه را از برکات نظام مقدس اسلامی برشمرد.
در این مراسم فرماندار گمیشان ضمن تبریک به مدیر جدید پست شهرستان و تشکر از خدمات مدیر سابق افزود: “مدیریت پست یکی از ارکان مهم در ارائه خدمات به مردم است و امیدواریم با توجه به تجارب و توانمندی‌های آقای اویسی، شاهد تحولات مثبت و بهبود خدمات در این اداره باشیم. همچنین از زحمات و تلاش‌های آقای چوده‌ای که در مدت تصدی خود در این سمت، خدمات ارزنده‌ای ارائه دادند، قدردانی می‌کنیم.”
علی آبادی وزیر نیرو ، طهماسبی استاندار گلستان و عبدالجلال ایری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همچنین بصورت ویبناری در مراسم آغاز عملیات اجرایی این نیروگاه ها در گمیشان حضور داشتند.
فرماندار گمیشان در ادامه سخنان خود با اشاره به ضرورت رعایت الگوی مصرف آب شرب تصریح کرد : بحمدالله در چند ماه اخیر با کمک و پیگیری های نماینده محترم مجلس شورای اسلامی ، همت شرکت آب و فاضلاب و حمایت‌های استاندار معزز و دعای خیر مردم اقدامات خوبی در حوزه تأمین منابع آب شرب و مخازن ذخیره سازی در شهرستان اتفاق افتاد