نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

آئین بهره برداری مجتمع گلخانه ای یاسان دیار گلستان در شهرستان گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=133419کپی به کلیپ‌بورد

آئین بهره برداری مجتمع گلخانه ای یاسان دیار گلستان (قره قول ) با حضور آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان، طهماسبی استاندار، آسیابی رئیس کل دادگستری، امید سقلی فرماندار شهرستان گمیشان، مدیران استانی و شهرستانی، علما و روحانیون و فعالان اجتماعی در شهرستان گمیشان برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان، در این مراسم آیت الله نورمفیدی ضمن قدردانی از سرمایه گذاری در جهت رفع محرومیت استان گلستان و شهرستان گمیشان طی سخنانی اظهار داشت: طبق آیات کلام الله مجید این اقدام سرمایه گذار مصداق ایمان و عمل صالح می باشد و تقدیر از سرمایه گذار ارجمند را که موجب توسعه و اشتغال شهرستان خود شده است وظیفه مسئولان دانست و بر حمایت از تولید مطابق منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای تاکید نمود.

استاندار گلستان نیز در ادامه مراسم افزود:  دولت چهاردهم از سرمایه‌گذاران و تجار حمایتی بی‌وقفه دارد و بر نقش کلیدی سرمایه‌گذاران در رفع معضل بیکاری و ایجاد رونق اقتصادی تاکید دارد.

با گسترش سرمایه‌گذاری‌ها، علاوه بر بهبود وضعیت اشتغال، گلستان به قطب اقتصادی و توسعه‌ای در شمال کشور تبدیل خواهد شد.

اقدامات دکتر سلیمان قره‌قول شایسته تقدیر است و این جوان گمیشانی با احداث بزرگترین مجتمع گلخانه‌ای هیدروپونیک شمال کشور، فرش سبز توسعه را پهن کرد و ما نیز به عنوان خدمت‌گزاران مردم، متعهدیم که برای وی و دیگر سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کنیم و در تمام مراحل همراهشان باشیم.

استاندار گلستان به برنامه‌های این مجتمع در حوزه انرژی خورشیدی اشاره کرد و افزود: در مرحله اول، ۱۵ مگاوات انرژی خورشیدی تولید خواهد شد و در مرحله بعدی نیز ۱۵ مگاوات دیگر به این ظرفیت اضافه می‌شود که این اقدام نه تنها به کاهش مصرف انرژی‌های فسیلی کمک می‌کند، بلکه الگویی برای سایر سرمایه‌گذاران در استفاده از انرژی‌های پاک است.

این رویداد نه تنها نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای استان گلستان در جذب سرمایه‌گذاری است، بلکه گامی مهم در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار و ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان و زنان مناطق محروم به شمار می‌رود.

فرماندار گمیشان در این مراسم ضمن خیر مقدم به نماینده ولی فقیه حضرت آیت الله نورمفیدی، دکتر طهماسبی استاندار گلستان و دیگر مدعوین نیز طی سخنانی اظهار داشت : یکی از مهم‌ترین اقدامات این شهرستان برای تحقق شعار سال و عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت وفاق، اهمیت به مقوله تولیددانش بنیان بوده است و در همین راستا حمایت از توسعه کشت گلخانه‌ای در دستور کار شهرستان قرار گرفت.

امید سقلی افزود: در سال‌های گذشته سطح گلخانه گمیشان ۳۰۰ مترمربع بود که اکنون به بالای ۱۴۰ هزار مترمربع رسیده است.

گفتنی است، بزرگترین مجتمع گلخانه‌ای هیدروپونیک (تولید محصول کشاورزی بدون خاک و سم) در شمال کشور با سطح زیر کشت ۱۴ هکتار برای تولید فلفل دلمه‌ای به بهره‌برداری رسید.

این مجتمع گلخانه‌ای هیدروپونیک (تولید محصول کشاورزی بدون خاک و سم) در شمال کشور با سطح زیر کشت ۱۴ هکتار برای تولید فلفل دلمه‌ای در گونه‌های مختلف قرمز، زرد و نارنجی و ظرفیت تولید سالیانه ۲۰۰ تن در هکتار به بهره‌برداری رسید.

مجتمع گلخانه‌ای «یاسان‌دیار» گلستان در سیمین‌شهر برای ۲۰۰ نفر شغل مستقیم و برای ۲۲۰ نفر شغل غیرمستقیم ایجاد کرده و موفق به جذب ۱۴ میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی شده است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار