اصحاب رسانه درجریان سیل هم پای مردم ودستگاه هاحضورفعالی داشتند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123001کپی به کلیپ‌بورد

اصحاب رسانه درجریان سیل هم پای مردم ودستگاه هاحضورفعالی داشتند

فرماندار گمیشان گفت: تلاش های اصحاب رسانه در جریان سیل برکسی پوشیده نیست و حضور فعال و برجسته ای را در این مدت داشتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر توماج در نشست با
مدیر عامل خبرگزاری ایرنا خاطر نشان کرد: اطلاع رسانی به موقع و در صحنه بودن یکی
از ویژگی های بارز اصحاب رسانه در این مدت بوده است.
توماج اضافه کرد: بیان متنی و تصویری رشادت های مردم منطقه در جریان
سیل و تلاش های نیروهای مسلح و دستگاه ها از اقدامات دیگر اصحاب رسانه در جریان سیل
گمیشان می باشد.
وی ادامه داد: همواره بر این باور هستیم که اصحاب رسانه می تواند
یاریگر مردم و مسئولین برای تسریع بخشیدن بر فرآیند توسعه و پیشرفت باشد.
فرماندار گمیشان در این دیدار گزارش کلی از اقدامات انجام شده جهت
مقابله با سیل توسط مردم، دستگاه ها و نیروهای مسلح و همچنین برنامه ریزی های
انجام شده را ارائه داد.
گفتنی است در این نشست سرپرست اداره كل سیاسی، انتخابات و تقسیمات
کشوری استانداری،
مدیرعامل روزنامه ایران ورییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گلستان نیز حضور
داشتند.

اصحاب رسانه درجریان سیل هم پای مردم ودستگاه هاحضورفعالی داشتند

 

اصحاب رسانه درجریان سیل هم پای مردم ودستگاه هاحضورفعالی داشتند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.