افتتاح فاز اول زهکشی اراضی گمیشان با حضور وزیر جهاد کشاورزی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=121681کپی به کلیپ‌بورد

افتتاح فاز اول زهکشی اراضی گمیشان با حضور وزیر جهاد کشاورزی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ فاز اول زهکشی اراضی گمیشان با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

توماج در حاشیه افتتاح این پروژه گفت: فاز اول زهکشی اراضی کشاورزی
گمیشان در سطح 22هزارهکتار انجام شده است.

وی افزود: 760هزارمیلیارد ریال اعتبار برای اجرای زهکشی اراضی گمیشان
در فاز اول هزینه شده است.

توماج ادامه داد: افزایش راندمان تولید محصولات و کاهش شوری زمین های
زراعی از ویژگی های مهم اجرای این پروژه بوده و برداشت محصولات کشاورزی از 500
کیلوگرم در هر هکتار به 2هزارو500 کیلوگرم رسیده است.

فرماندار گمیشان در بخش پایانی سخنان خود گفت: تثبیت اشتغال از مشخصه
های دیگر این پروژه مهم بوده که در این راستا برای 12هزار نفر در فاز اول شغل
ایجاد می شود.

افتتاح فاز اول زهکشی اراضی گمیشان با حضور وزیر جهاد کشاورزی

 

افتتاح فاز اول زهکشی اراضی گمیشان با حضور وزیر جهاد کشاورزی

 

افتتاح فاز اول زهکشی اراضی گمیشان با حضور وزیر جهاد کشاورزی

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.