افتتاح 277 مین واحد مسکونی احداثی ناشی از سیل در گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124382کپی به کلیپ‌بورد

افتتاح 277 مین واحد مسکونی احداثی ناشی از سیل در گمیشان

 

به مناسبت گرامیداشت دهه فجر درآستانه 41 سالگی انقلاب ظهر امروز 13 بهمن ماه ،277 مین واحد مسکونی احداثی ناشی از سیل گمیشان با حضور احمد دستمرد فرماندار شهرستان ، عبدالرضا چراغعلی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار ، الهه غیناقی مدیرکل بانوان استاندار گلستان افتتاح و بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان ،
عبدالرضا چراغعلی در حاشیه افتتاح این واحد مسکونی گفت : روند ساخت واحد های
مسکونی احداث شده با کیفیت ناشی از سیل در این شهرستان برای سیلزدگان پیشرفت قابل
قبولی دارد و در صورت مساعد بودن شرایط جوی انشاله پیشرفت فیزیکی بهتری خواهد داشت
.

وی افزود : واحد های سیلزده ای که در این شهرستان به دلیل
مشکلات مختلف موفق به اخذ پروانه ساختمانی نشده اند و تلاش داریم مشکلات آنان را
مرتفع سازیم.

در ادامه احمد دستمرد امروز در آیین افتتاح واحد مسکونی
احداثی در شهر گمیش تپه افزود: برای تعمیر هر واحد سیل زده در گمیشان به تفکیک شهر
و روستا تسهیلاتی بلاعوض و یا ارزان قیمت از جانب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت
شده است.

فرماندار گمیشان با اشاره به اینکه 855 واحد مسکونی احداثی
در مناطق سیل زده توسط ستاد معین گیلان بازسازی شده است، تصریح کرد: برای ساخت هر
واحد شهری مبلغ 120 میلیون ريال کمک بلا عوض احداثی، 50 میلیون ريال معیشت، 120
میلیون ريال اجاره بها و 100 میلیون ريال دیگر از طرف جمعیت هلال احمر برای
خانوارهایی که تحت پوشش نیستند پرداخت شده است.

وی ادامه داد: به واحدهای مسکونی احداثی مناطق سیل زده شهری
650 میلیون ريال تسهیلات احداث پرداخت شده است.

رئیس ستاد بازسازی و نوسازی گمیشان افزود: برای ساخت هرواحد
روستایی مبلغ 100 میلیون ريال کمک بلاعوض احداثی ، 50 میلیون ريال معیشت، 60
میلیون ريال اجاره بها و برای خانوارهایی که تحت پوشش نیستند 100 میلیون ريال دیگر
از طرف جمعیت هلال احمر پرداخت شده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: به واحدهای مسکونی احداثی مناطق
سیل زده روستایی 550 میلیون ريال تهسیلات احداث واحد پرداخت شده است.

افتتاح 277 مین واحد مسکونی احداثی ناشی از سیل در گمیشان

 

افتتاح 277 مین واحد مسکونی احداثی ناشی از سیل در گمیشان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.