بازدید از محل پیشنهادی اجرای تولید همزمان آب و برق در شهرستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=118444کپی به کلیپ‌بورد

بازدید از محل پیشنهادی اجرای تولید همزمان آب و برق در شهرستان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛
فرماندار گمیشان و نمایندگان شرکت سرمایه گذاری مپنا، بخشدار بخش مرکزی و مسئولین
جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری، صنعت، معدن و تجارت شهرستان از محل پیشنهادی
اجرای تولید همزمان آب و برق بازدید کردند.

فرماندار گمیشان در این بازدید بر تسریع
فرآیند اجرای این پروژه تاکید کرد.

شرکت مپنا با احداث آب شیرین کن ضمن تامین آب با
کیفیت بالا برای 30 نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.

لازم به ذکر است با بهره برداری از این طرح مهم
و بزرگ در سطح شهرستان و فعالیت صنایع مرتبط در مجاورت این طرح برای بیش از یک
هزار و500 نفر شغل ایجاد خواهد شد.

 

بازدید از محل پیشنهادی اجرای تولید همزمان آب و برق در شهرستان

 

بازدید از محل پیشنهادی اجرای تولید همزمان آب و برق در شهرستان

 

بازدید از محل پیشنهادی اجرای تولید همزمان آب و برق در شهرستان

 

بازدید از محل پیشنهادی اجرای تولید همزمان آب و برق در شهرستان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.