بازدید فرماندار گمیشان از نمایشگاه کتاب هفته دولت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=115023کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار گمیشان از نمایشگاه کتاب هفته دولت

به گزارش کمیته
اطلاع رسانی ستاد بزرگداشت هفته دولت شهرستان؛ فرماندار گمیشان از نمایشگاه کتاب
که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت در محل کتابخانه عمومی امام محمد غزالی شهر گمیش
تپه برپا شده بود، بازدید کرد.

فرماندار گمیشان در
حاشیه این بازدید ضمن تقدیر از برپایی این نمایشگاه گفت: شناساندن ویژگی های
شخصیتی شهیدان بزرگ رجایی و باهنر به جامعه اقدامی ارزشمند و ستودنی است.

وی اضافه کرد:
شهیدان رجایی و باهنر بزرگمردانی هستند که ساده زیستی و خدمت صادقانه از صفات بارز
این انسان های شریف می باشد.

رییس ستاد گرامیداشت
هفته دولت گمیشان خاطر نشان کرد: هفته دولت فرصت مناسبی است تا سیره، روش و سبک
خدمت صادقانه این شهیدان در قالب کتاب های نوشته شده به عموم مردم معرفی گردد.

در این نمایشگاه 15
جلد کتاب با موضوع شهیدان رجایی و باهنر و گرامیداشت هفته دولت معرفی می شود.

لازم به ذکر است این چنین نمایشگاه هایی در کتابخانه
های عمومی ابن سینا سیمین شهر و شهدای خواجه نفس نیز برپا می باشد
.

 

 بازدید فرماندار گمیشان از نمایشگاه کتاب هفته دولت

 

بازدید فرماندار گمیشان از نمایشگاه کتاب هفته دولت

 

بازدید فرماندار گمیشان از نمایشگاه کتاب هفته دولت

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.