بازدید فرماندار گمیشان از پروژه های عمرانی سطح سیمین شهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=116827کپی به کلیپ‌بورد

بازدید فرماندار گمیشان از پروژه های عمرانی سطح سیمین شهر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر
توماج فرماندار گمیشان از چندین پروژه عمرانی سطح سیمین شهر بازدید کرد.

فرماندار گمیشان در حاشیه این بازدید گفت: اجرای
پروژه های عمرانی در هر شهری نیاز اساسی برای فراهم سازی زمینه های توسعه است.

وی افزود: خدمت رسانی به مردم از وظایف مهم
شهرداری هاست.

توماج همچنین در بازدید از اجرای پل پیاده محله
بناور سیمین شهر نیز اذعان داشت: اجرای پل پیاده رو، با توجه به عرض کم پل نیاز
اساسی برای تسریع در رفت و آمد عابرین است که خوشبختانه امروز شاهد عملیاتی شدن آن
هستیم.

فرماندار گمیشان در این برنامه خود از زیرسازی
عملیات آسفالت جاده ناردانلی، لاین غربی بلوار وحدت و پل پیاده رو سیمین شهر
بازدید کرد.

لازم به ذکر است در این بازدید که بخشدار گلدشت
حضور داشت، شهردار سیمین شهر گزارشی از پروژه های در حال اجرا در سطح شهر را ارائه
داد.

 

بازدید فرماندار گمیشان از پروژه های عمرانی سطح سیمین شهر

 

بازدید فرماندار گمیشان از پروژه های عمرانی سطح سیمین شهر

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.