بانک ها، موانع تامین تسهیلات برای ساخت مسکن سیل زدگان، را برطرف کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123840کپی به کلیپ‌بورد

بانک ها، موانع تامین تسهیلات برای ساخت مسکن سیل زدگان، را برطرف کنند

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ صبح امروز دوشنبه یازدهم شهریور ماه،نهمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده شهرستان گمیشان با محوریت رفع موانع تهسیلات بانک ها و واحد های خسارت دیده میراث فرهنگی به ریاست “احمد دستمرد” فرماندار و با حضور “ ابراهیم کریمی ” مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان گلستان ، اعضا و کارشناسان دستگاههای اجرایی در سالن فرمانداری برگزار شد.

 

فرماندار شهرستان گمیشان با تاکید
بر این‌که برآورد خسارت‌ها باید منطقی باشد
تصریح کرد: آن چیزی که ما از
خسارات برآورد کرده بودیم و آن چیزی که در واقعیت وجود دارد متفاوت است در واقعیت
خسارات‌های بیشتری وجود دارد که باید به فکر تأمین آن‌ها باشیم
.

 

وی افزود: اما متأسفانه علی رغم جلسات
متعددی که با بانک‌ها برگزار کرده‌ایم بانک‌ها در زمینه فعالیت خودشان عقب هستند،
طبق صورت جلسه‌ها قرار بوده است تا آخر خرداد تمامی قرارداد‌ها منعقد شود، ولی
هنوز چنین چیزی انجام نشده است.

 

احمد دستمرد گفت: دلیل این تاخیر هر چه که
هست از نظر ما قابل پذیرش نیست بانک‌ها باید تا آخر شهریور تمامی قرارداد‌ها را
منعقد کنند و هیچ دلیل قابل پذیرش نیست
.
وی ادامه داد: در موضوع نوسازی بازه
زمانی تا قبل از شروع فصل سرما
 را تعیین کرده ایم یعنی مردم
مناطق سیل زده در شب عید باید در خانه‌های خودشان باشد اکنون هر چقدر که عقب
هستیم باید به کار سرعت ببخشیم و خانه‌های مردم مناطق سیل زده تا شب عید آماده
تحویل باشد
.

 

مقام عالی دولت در شهرستان گمیشان
در پایان گفت: از الان تا اول مهر ماه وقت دارید که حتماً تلاش کنید مدارس آسیب‌دیده
بازسازی شوند و برای اول مهر تمامی مدارس قابل استفاده باشند.

بانک ها، موانع تامین تسهیلات برای ساخت مسکن سیل زدگان، را برطرف کنند

 

بانک ها، موانع تامین تسهیلات برای ساخت مسکن سیل زدگان، را برطرف کنند

 

بانک ها، موانع تامین تسهیلات برای ساخت مسکن سیل زدگان، را برطرف کنند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.