برگزاذی نخستين همايش علمي و شناخت ابعاد شخصيتي مختومقلي فراغي در شهرستان گميشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=100580کپی به کلیپ‌بورد

برگزاذی نخستين همايش علمي و شناخت ابعاد شخصيتي مختومقلي فراغي در شهرستان گميشان

به مناسبت دويست و هشتاد و يكمين سالگرد شاعر شهيد تركمن مختومقلي فراغي با حضور فرماندار، معاون، بخشداران و شهرداران تابعه، ائمه جمعه و جماعات، مشاور استاندار، مدير سرپرستي شعب بانك ملي استان، اباايشان محمدي از نوادگان مختومقلي، فرماندهي سپاه و انتظامي، اساتيد دانشگاهها، محققان و پژوهشگران ، هنرمندان، مديران دستگاههاي اجرايي و مهمانان ويژه درسالن معلم آموزش و پرورش شهرستان گميشان برگزارشد.

درابتداي همايش امانگلدي ضمير فرماندار شهرستان گميشان با تبريك سيزدهم ماه رجب و ولادت حضرت علي (ع) و اشعاري از مختومقلي فراغي در مدح حضرت علي (ع) قرائت كردند. ايشان مختومقلي راشاعر آگاه، مردمي و مصلح اجتماعي ناميدند. فرماندار گميشان بيان نمود: معنويت علمي و ابعاد شخصيتي مختومقلي را در سالي كه مقام معظم رهبري سال اقتصاد و فرهنگ با عزم و اراده ملي و مديريت جهادي نامگذاري كرده اند بايد از لحاظ فرهنگ، نماد شخصيتي و علمي و فرهنگي اين بزرگوار را شناخت. فرماندار گميشان خاطر نشان نمود: مختومقلي فراغي دويست و شصت بيت شعر در مدح حضرت علي (ع) سرود و آن حضرت را داماد رسول الله و شجاعتها و رشادتهاي آنرابه مثابه شيري در كمين كافران مي دانست مي شناخت و امام حسن مجتبي (ع) را در وصف نو رچشمان و امام حسين (ع) را مظهر شهامت و استقامت مي شناخت و اشعار مختومقلي بسيار پر محتوي و مغز بود. فرماندار در پايان گفت: مختومقلي فراغي متعلق به اين سرزمين سرافراز ايران است و زادگاه و آرامگاهش در ايران اسلامي است و هيچ كشوري نمي تواند و نخواهند توانست با برگزاري كنگره و چندين كنگره و همايش مختومقلي فراغي را ازسرزمين ايران اسلامي جداكنند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.