برگزاری جشن انقلاب روستای قلعه کریم ایشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=133232کپی به کلیپ‌بورد
در این مراسم سقلی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و تبریک ایام الله به مردم نجیب روستا به تشریح خدمات نظام اسلامی پرداخت

جشن انقلاب اسلامی در روستایقلعه کریم ایشان شهرستان گمیشان با حضور سقلی فرماندار گمیشان، اخلی فرمانده سپاه شهرستان و دیگر مسئولین شهرستان و با حضور مردم انقلابی روستا برگزار گردید. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری گمیشان، در این مراسم سقلی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و تبریک ایام الله به مردم نجیب روستا به تشریح خدمات نظام اسلامی پرداخت. فرماندارگمیشان گفت: بحمدالله پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سایه الطاف الهی و رهبری داهیانه امامین انقلاب اسلامی علی رغم همه دشمنی ها و تحریم ها، خدمات ویژه ای به روستاها حتی در شهرستان های مرزی هم چون گمیشان ارائه شده است. سقلی در پایان از حضور مردم در مراسمات دهه فجر تقدیر و تشکر نمود و امید آفرینی را وظیفه تک تک مسئولین برشمرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به منظور تسریع در حل مشکلات مردمی:
امید سقلی فرماندار گمیشان ضمن دیدار نزدیک و بررسی مشکلات مردم راهکارهای قانونی را ارائه که موارد پس از بررسی و کارشناسی جهت رسیدگی و اقدام لازم به مراجع ذیربط ارجاع گردید.
فرماندار گمیشان در این دیدار ضمن بررسی کالبدی ساختمان روشنی، به بررسی راهکارهای احیای خانه روشنی پرداخت و افزود: بحمدالله با عزمی که در مجموع مدیران استانی و شهرستانی شاهد هستیم با اتخاد راهکارهای صحیح شاهد احیای این خانه تاریخی خواهیم بود.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: بنده خود را با توجه به سابقه معلمی همیشه در کسوت یک معلم می بینم و با سختی های این شغل کاملا آگاهم زیرا یک معلم وظیفه شناس در راستای رسالت انبیا گونه خویش نه تنها در ساعت تدریس بلکه فارغ از زمان تدریس نیز به امور آموزشی و پژوهشی و برنامه ریزی می پردازد تا رسالت خود را به بهترین نحو انجام دهد.
در این بازدید فرماندار گمیشان ضمن خدا قوت به مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان افزود: بحمدالله پس از بحث های علمی و کارشناسی سنوات قبل در خصوص ضرورت کاشت گیاهان شورپسند سالیکورنیا در اراضی شمال شهرستان گمیشان با توجه به نوع آب و خاک موجود ، این مهم توسط جهاد کشاورزی شهرستان عملیاتی شد.
سقلی ادامه داد: هر یک از ادارات متناسب با حوزه کاری خود نسبت به تدوین برنامه عملیاتی در خصوص آسیب های اجتماعی اقدام نمایند.