تاکنون کمبود تعرفه نداشته‌ایم/مردم قبل از اتمام رای‌گیری مراجعه کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124502کپی به کلیپ‌بورد

 

تاکنون کمبود تعرفه نداشته‌ایم/مردم قبل از اتمام رای‌گیری مراجعه کنند

 به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان؛ “احمد دستمرد” فرماندار و رئیس هیات اجرایی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گفت: از شهروندان انتظار داریم که در ساعات باقی‌مانده و پیش از پایان موعد مقرر رأی دهند.

دستمرد با بیان اینکه در گمیشان 56 شعبه اخذ رأی
وجود دارد، اظهار کرد: اخذ رأی رسما از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شد و تاکنون ادامه
دارد. در مرحله اول تمدید اخذ رأی، رای‌گیری تا ساعت ۲۰ امشب تمدید شد و احتمال
تمدید آن تا ساعات آینده نیز وجود دارد.

وی افزود: از شهروندان انتظار داریم که در ساعات باقی‌مانده
و پیش از پایان موعد مقرر رأی دهند. چرا که سامانه اخذ رای تا ساعت ۱۲ امشب فعال
است و پس از آن رأی‌گیری خلاف قانون خواهد بود.

احمد دستمرد با بیان اینکه تاکنون کمبود تعرفه وجود نداشته و
به اندازه کافی توزیع شد، گفت: در گمیشان تخلف مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه برگزاری انتخاباتی سالم و
پرشور در سایه امنیت کامل امکان پذیر است، افزود: با تلاش نیروهای نظامی، انتظامی
و امنیتی، امنیت کامل در شهرستان حاکم است و عهد بسته ایم در انتخابات نهایت امنیت
شعب اخذ رأی را تامین کنیم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.