تیم فنی درسطح شهرستان باید امکان سکونت درمنازل آب گرفته را بررسی کند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=122764کپی به کلیپ‌بورد

تیم فنی درسطح شهرستان باید امکان سکونت درمنازل آب گرفته را بررسی کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور گفت: در سطح شهرستان تیم فنی باید تشکیل و امکان سکونت در منازل آب گرفته را قبل حضور مردم در آنجا بررسی دقیق کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ بابک دین‌پرست در جلسه شورای
هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گمیشان که با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع
استانداری ، فرماندار و سایر اعضا برگزار شد، خاطر نشان کرد: در سیل گلستان سه
ضلع دولت، نیروهای مسلح و قوه قضائیه و مردم حضور هماهنگی داشتند.
وی افزود: حضور و همراهی مردم در کنار دستگاه ها و نیروهای مسلح باعث
تسریع در فرآیند خدمات رسانی و انجام برنامه های مقابله ای با سیل شده است.
نماینده ویژه وزیر کشور اضافه کرد: در سطح شهرستان باید تیم های فنی
ضمن بازدید از ساختمان های دولتی و منازل و مدارس آب گرفته امکان استقرار و
استفاده مجدد در آنها را بررسی و استحکام بناها را مورد ارزیابی قرار دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور ضمن تاکید بر
هماهنگی دستگاه ها گفت: هر یک از دستگاه ها باید بر اساس وظایف خود ارزیابی دقیقی
از میزان آبگرفتگی را داشته باشند.
دین پرست در پایان خاطر نشان کرد: خسارات برآوردی باید دقیق و
کارشناسانه باشد تا بتوان تصمیمات دقیق و تاثیرگذاری گرفته شود.

گفتنی است در این جلسه هر یک از دستگاه ها به ارائه گزارشات خود در حوزه های مختلف پرداختند.

تیم فنی درسطح شهرستان باید امکان سکونت درمنازل آب گرفته را بررسی کند

 

تیم فنی درسطح شهرستان باید امکان سکونت درمنازل آب گرفته را بررسی کند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.