جانبازان مدل کامل استقامت و ایثار برای اقتدار کشور هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=117960کپی به کلیپ‌بورد

جانبازان مدل کامل استقامت و ایثار برای اقتدار کشور هستند

فرماندار گمیشان در دیدار با جانباز فریدون
پورهادی اظهار داشت: جانبازان مدل کامل استقامت و ایثار برای اقتدار کشور هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر
توماج با تبریک ماه شعبان گفت: ایثار و فداکاری از بارزترین نشانه های انسان مومن
است و جانبازان نمونه زنده این خصلت برتر در برابر دیدگان ما هستند.

وی افزود: دیدار با خانواده معظم شهدا، جانبازان
و ایثارگران برای مسئولان روحیه بخش و موجب پشتگرمی، تلاش و فعالیت بیشتر است.

فرماندار گمیشان در پایان گفت: جانبازی، مدال
افتخاری است که پروردگار این نعمت گرانقدر و ارزشمند را به افراد مخلص و با ایمان
خود عنایت می‌کند و اکنون این نعمت گرانبها نصیب شما بزرگواران و بندگان خوب خدا
شده است.

لازم به ذکر است فریدون پورهادی یکی از 186 جانباز
سرافراز شهرستان گمیشان که در منطقه شلمچه در سال 66 به این درجه نائل آمد.

 

جانبازان مدل کامل استقامت و ایثار برای اقتدار کشور هستند

 

جانبازان مدل کامل استقامت و ایثار برای اقتدار کشور هستند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.