جلسه ستاد هماهنگی وپشتیبانی اعزام راهیان نور شهرستان گمیشان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103646کپی به کلیپ‌بورد

جلسه ستاد هماهنگی وپشتیبانی اعزام راهیان نور شهرستان گمیشان برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری گمیشان در این نشست  معاون فرماندار گمیشان اظهار داشت: اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی اهمیت زیادی دارد و برای نسل جوان و نسل بعد از انقلاب ما که در آن فضا قرار می گیرند تاثیر معنوی بسیاری می تواند داشته باشد و ما باید با تمام توان وبا بهره گیری از ظرفیت های دستگاههای اجرایی در این راستا اقدام نمائیم تا بتوانیم جوانان خودمان را با فرهنگ ایثار و شهادت و فرهنگ رزمندگان آشنا کنیم.

 کمال غریبی درادامه تصریح کرد: هم اکنون نیز وظیفه درست ما حفظ و انتشار این فرهنگ است و یکی از شیوه های درست، اعزام کاروانهای راهیان نور به مناطق جنگی است.

درادامه فرمانده سپاه گمیشان با بیان اینکه رزمندگان ما در جبهه های نبرد حق علیه باطل همواره با هدف جهاد درراه خدا ودفاع از اسلام درسنگرها حضور می یافتند.وی فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را مورد تأکید قرار داد و یادآور شد: مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس زیارت گاه عاشقان جهاد و شهادت است.عرفانی در بخش پایانی سخنانش تاکید کرد: ما باید راه شهداء و ایثار گری های رزمندگان در جبهه های نبرد را ادامه دهیم و با همان فضیلت که بسیجیان ما در این مسیر عزم راسخ داشتند این هدف را محقق سازیم تا در مقابل قدرتهای بیگانه قد علم کنیم.

گفتنی است:تعداد زائران راهیان نور که از شهرستان گمیشان به مناطق جنوب کشور دردومرحله اعزام می شوند 170نفر می باشند.

جلسه ستاد هماهنگی وپشتیبانی اعزام راهیان نور شهرستان گمیشان برگزار شد

 

جلسه ستاد هماهنگی وپشتیبانی اعزام راهیان نور شهرستان گمیشان برگزار شد

 

جلسه ستاد هماهنگی وپشتیبانی اعزام راهیان نور شهرستان گمیشان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.