نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

جلسه پیگیری امور شرکت تعاونی ماهیان خاویاری گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=127923کپی به کلیپ‌بورد

جلسه پیگیری امور شرکت تعاونی ماهیان خاویاری گمیشان

جلسه پیگیری امور شرکت تعاونی ماهیان خاویاری گمیشان به ریاست سقلی فرماندار گمیشان و با حضور جباری مدیر کل شیلات استان گلستان، عقیلی نژاد مدیر کل سازمان ماهیان خاویاری استان گلستان و نمایندگان صیادان در دفتر فرماندار برگزار گردید. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان، در این جلسه پس از طرح مسائل و مشکلات شرکت تعاونی ماهیان خاویاری گمیشان توسط نمایندگان شرکت و توضیحات عقیلی نژاد و جباری در خصوص مسائل مطروحه سقلی اظهار داشت: صید و صیادی از مشاغل پر خطر و هم چنین با کاهش منابع آبزی به خصوص ماهیان خاویاری فعالیتی زیان ده می باشد که بایستی با طرح های حمایتی و ارائه راهکارهای مناسب موجب حفظ فعالان این بخش و پرداخت مطالبات چندین ساله ایشان باشیم. 

جلسه پیگیری امور شرکت تعاونی ماهیان خاویاری گمیشان

 

جلسه پیگیری امور شرکت تعاونی ماهیان خاویاری گمیشان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

آسفالت جاده میگوی گمیشان آغاز شد

ظهر امروز ۲۸ بهمن ماه عملیات اجرایی آسفالت جاده میگو آغاز شد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان ، امید سقلی فرماندار شهرستان با