درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123119کپی به کلیپ‌بورد

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

فرماندار گمیشان گفت: در حال حاضر 5 بیل مکانیکی در سطح شهرستان مشغول فعالیت هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر توماج در بازدید از
کانال های سطح شهرستان خاطر نشان کرد: حجم آب خروجی آب از 3 کانال اصلی سطح
شهرستان 70 متر مکعب می باشد.
وی افزود: با توجه به ورود روان آب ها به سمت شهرستان گمیشان کلیه
دستگاه ها در حالت آماده باش قرار دارند.
توماج اضافه کرد: تقویت دیواره ها و دایک های حفاظتی از برنامه های
مهمی است که از امروز در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران گمیشان ضمن تقدیر از حضور و تلاش
شبانه روزی مردم بیان داشت: اطلاع رسانی از طریق صداوسیما و ظرفیت های رسانه ای
دیگر جهت آماده باش و همکاری مردم اعلام گردید.
فرماندار گمیشان در پایان با اشاره به مسیر دسترسی سطح شهرستان گفت:
عملیات لوله گذاری آخرین بریدگی مسیر دسترسی سیمین شهر به آلتین تخماق و سقرتپه در
حال اجرا می باشد.

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

 

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

 

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

 

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

 

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

 

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

 

درحال حاضر 5بیل مکانیکی در سطح شهرستان فعالیت دارند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.