دیدار دو قهرمان نونهال رشته ژیمیناستیک شهرستان با فرماندارگمیشان

دیدار دو قهرمان نونهال رشته ژیمیناستیک شهرستان با فرماندارگمیشان

فرماندار گمیشان در دیداربا دو قهرمان نونهال رشته ژیمیناستیک شهرستان اظهار کرد:کسب عناوین قهرمانی با این امکانات اندک در شهرستان در رشته های ورزشی جای تقدیر و تشکر دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛فرماندار گمیشان در دیدار با نبی اله بگجانی و حامد اعتباری دو نونهال ژیمیناستیک کارشهرستان با اشاره به برنامه های دولت در توسعه ورزش،خاطر نشان کرد:یکی از برنامه های مهم دولت تدبیر و امید در کشور توسعه و توجه ویژه به ورزش و ورزشکاران در جامعه است.

فرماندار گمیشان افزود: باید با برجسته سازی و معرفی قهرمانان و ارزش نهادن به افتخار آفرینی آنها، شور و نشاط را در شهرستان افزایش دهیم.

نماینده عالی دولت در بخش پایانی سخنان خود از همکاری و برنامه ها و کمک فرمانداری به ورزشکاران جهت توسعه ورزش شهرستان خبر داد.

گفتنی است نبی اله بگجانی عناوینی چون:مقام دوم پرش خرک و پارالل و مقام سوم حرکات زمینی کشور،مقام اول مسابقات ژیمیناستیک استان و غرب استان و حامد اعتباری نیز عناوینی چون:مقام دوم پرش خرک کشور،مقام سومی استان،مقام اول غرب استان را در کارنامه ورزشی خود دارد.

 

دیدار دو قهرمان نونهال رشته ژیمیناستیک شهرستان با فرماندارگمیشان

 

دیدار دو قهرمان نونهال رشته ژیمیناستیک شهرستان با فرماندارگمیشان

 

دیدار دو قهرمان نونهال رشته ژیمیناستیک شهرستان با فرماندارگمیشان

 

دیدار دو قهرمان نونهال رشته ژیمیناستیک شهرستان با فرماندارگمیشان

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.