دیدار فرمانده انتظامی گلستان با فرماندار گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=121078کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرمانده انتظامی گلستان با فرماندار گمیشان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری؛ سردار جاویدان فرمانده انتظامی استان گلستان با فرماندار گمیشان دیدار کرد.

امیرشیر توماج در این دیدار گفت: امنیت
اصلی ترین نیاز هر جامعه ای است که توجه به آن تحکیم بخش مسائل فرهنگی، اجتماعی،
اقتصادی و سیاسی می شود.

وی اضافه کرد: نیروی انتظامی همواره در جهت امنیت و آسایش مردمی و
اقتدار روز افزون کشور تلاش می کند.

فرماندار گمیشان با بیان وضعیت شهرستان در حوزه های انتظامی خاطرنشان
کرد: مبارزه با مواد مخدر، موضوع خروج از دریا، استقرار پلیس راهور در شهرستان از
مهمترین مسائل نیازمند توجه در شهرستان می باشد

سردار جاویدان در این دیدار ضمن تقدیر از فعالیت
های فرمانداری و انتظامی شهرستان اظهارکرد: نگاه استان به گمیشان نگاه مثبتی است و
از جمله شهرستان ها امن استان می باشد.

وی افزود: در سطح جرائم مختلف،
شهرستان گمیشان به همت پرسنل خدوم انتظامی و همکاری و همیاری فرمانداری و هچنین
هوشیاری مردم فهیم آن کمترین آمار و درصد مربوط به این شهرستان است.

فرماندهی انتظامی استان با اشاره به معضل صیادان غیرمجاز تاکید کرد: حل
مشکلات معیشتی مردم راه اصلی جلوگیری از این معضل مهم است.

سردار جاویدان در بخش پایانی سخنان خود بیان داشت: در زمینه کاهش
جرائم فرهنگ‌سازی بهترین و اثربخش ترین راه ممکن است و استفاده از ظرفیت های علما،
روحانیون می تواند با کمترین هزینه بهترین نتایج را در پیشگری از وقوع جرم در
جامعه داشته باشد.

 

دیدار فرمانده انتظامی گلستان با فرماندار گمیشان

 

دیدار فرمانده انتظامی گلستان با فرماندار گمیشان

 

دیدار فرمانده انتظامی گلستان با فرماندار گمیشان

 

دیدار فرمانده انتظامی گلستان با فرماندار گمیشان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.