بابایی مدیر کل کمیته امداد امام (ره) با حضور در دفتر فرماندار گمیشان با امید سقلی دیدار نمود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی فرمانداری گمیشان ، در این دیدار سقلی ضمن خیر مقدم به بابایی و هیات همراه و عرض تبریک سال نو و عید سعید فطر گفت: کمیته امداد امام (ره) به عنوان یک نهاد انقلابی منشأ برکات فراوانی در سطح کشور و شهرستان گمیشان شده است.
سقلی با تشکر از نگاه اشتغالزایی مدیریت کمیته امداد امام (ره) استان ، فرصت های شهرستان در این زمینه را ویژه برشمرد.
فرماندارگمیشان افزود : مطابق منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال، فرصت های سرمایه گذاری برای تولید را در شهرستان با توجه به اولویت های دولت چهاردهم و تامین منافع و معیشت و ایجاد درآمد پایدار برای مردم گمیشان، احداث نیروگاه خورشیدی ، توجه به ظرفیتهای گردشگری ، تکمیل زنجیره تولید میگو ، صنایع لبنی و ایجاد شهرک های دامداری برشمرد.
عیسی بابایی مدیر کل کمیته امداد در این جلسه با اعلام آمادگی کامل مجموعه امداد امام (ره) در اجرای طرح های اقتصادی و اشتغالزایی شهرستان گمیشان افزود : باتوجه به ظرفیتهای منحصر به فرد گمیشان بویژه در حوزه گردشگری کمیته امداد امام (ره) این آمادگی را دارد تا پیگیر طرح های اقتصادی و اشتغالزایی شهرستان گمیشان باشد.