ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ ششمین جلسه شورای اداری شهرستان به ریاست فرماندارگمیشان و با حضور مدیر کل کتابخانه های عمومی استان و مسئولین دستگاه های نظامی و اداری شهرستان برگزار شد.

“امانگلدی ضمیر” فرماندار گمیشان در این جلسه با تاکید بر فرهنگ سازی مطالعه کتاب و کتابخوانی خاطر نشان کرد: خواندن کتاب باعث دانایی فرد می شود و دانا شدن افراد جامعه توانمند شدن و توسعه را به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: مطالعه کتاب باعث افزایش سطح آگاهی افراد جامعه می شود.

فرماندار گمیشان همچنین با اشاره به اجرای سرشماری در سطح کشور اذعان داشت: آمار و اطلاعات حاصل از سرشماری پایه و اساس تصمیم گیری برای مدیریت کشور در جهت توسعه و پیشرفت است.

مدیر اجرایی سرشماری عمومی نفوس و مسکن شهرستان ادامه داد: در مرحله اینترنتی شهرستان گمیشان رتبه چهارم را در بین شهرستان های استان به خود اختصاص داده است و اکنون نیز با اجرای بیش از 93 درصد سرشماری از خانوارهای سطح شهرستان در مرحله حضوری در رتبه اول قرار دارد.

ضمیر اضافه کرد: کسب این رتبه و ارجای موفقیت آمیز این طرح در شهرستان حاصل تلاش های دست اندرکاران، دستگاه های شهرستانی، ماموران آمارگیر و مشارکت همه جانبه مردم همیشه در صحنه گمیشان است.

رییس شورای اداری گمیشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی شهرستان بیان داشت: تمامی برنامه های ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی استفاده از مزیت ها و ظرفیت های منطقه در جهت ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی می باشد.

وی افزود: در ارجای برنامه های اقتصاد مقاومتی باید همه دستگاه ها به صورت ویژه فعالیت کنند.

ضمیر همچنین با اشاره به برگزاری اجلاشیه 4000 شهید استان در 25 آذر در شهرستان گرگان گفت: شهدا مظهر ایثار و هویت جامعه است و در برگزاری این همایش همه دستگاه ها باید فعالیت داشته باشند.

وی در پایان با اشاره به برنامه های اجرا شده در راستای اجلاسیه 4000 شهید استان در شهرستان بیان داشت: در ذیل اجلاسیه 4000 شهید استان یادواره شهدای شهرستان گمیشان روز پنج شنبه 27 آبان ماه در حوزه علمیه نبوی نژاد برگزار خواهد شد.

در این جلسه همچنین مدیر کل کتابخانه های عمومی استان با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی(24 لغایت 30 آبان) گفت: خواندن کتاب آگاهی فرد و جامعه را زیاد می کند.

وی افزود: فرهنگ سازی مطالعه کتاب باید از خانواده ها و در سنین کودکی شروع شود.

قوانلو ادامه داد: جامعه ای توسعه یافته خواهد بود که در آن مطالعه کتاب رواج بیشتری داشته باشد.

وی عدم مطالعه را زمینه بروز آسیب های اجتماعی بیان کرد و خاطر نشان کرد: خواندن کتاب سدی در برابر نفوذ و ترویج آسیب های اجتماعی در جامعه است.

مدیر کل کتابخانه های عمومی استان در پایان بر راه اندازی کتابخانه در سطح روستاها را تاکید کرد.

دراین جلسه همچنین سرپرست بهداشت و درمان شهرستان به مناسبت روز جهانی دیابت مطالبی را در خصوص پیشگیری و مشکلات بروز این بیماری ارائه داد.

لازم به ذکر است در پایان جلسه از کتاب “شعرهای کودکان قیوم تانگری قولیف” ترجمه دکتر سیاوش مرشدی رونمایی و همچنین از قربان مهرپرور(سیروس کمی) به عنوان مرزیار نقدیر شد.

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

ششمین جلسه شورای اداری شهرستان گمیشان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.