فرماندارگمیشان درادامه دیدارهای مردمی در ماه مبارک رمضان با مردم قلعه جیق بزرگ

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100930کپی به کلیپ‌بورد

فرماندارگمیشان درادامه دیدارهای مردمی در ماه مبارک رمضان با مردم قلعه  جیق بزرگ

فرماندار بهمراه بخشدارمرکزی،رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی و معاون شرکت توزیع برق شهرستان با حاج آخوند پرشم امام جماعت ،روحانیون معزز،دهیار و شورای اسلامی در مسجد خاتم الانبیاء با اهالی محترم روستای قلعه جیق بزرگ از توابع بخش مرکزی دیدار کردند.

امانگلدی ضمیر با بیان برنامه ها وسیاستهای دولت تدبیر و امید، نظام تحول سلامت،توسعه وعمران ،ایجادنشاط و امید دربین روستائیان و جوانان ،تببین فرمایشات مقام معظم رهبری درزمینه اقتصاد مقاومتی وشعار سال مطالبی را عنوان کرد.فرمانداردر دیدار مردمی بااهالی روستای قلعه جیق گفت:این جلسه به منظور پیگیری رفع کمبود آب شرب و اعلام اقدامات قابل اجرایی از جمله تخصیص اعتبار برای حفر چاه در مجتمع ترکمن،نصب شبکه آب به منبع ذخیره هوایی واضافه کردن تانکر آبرسانی درمواقع ضروری و مورد نیاز،پیگیری تکمیل سالن ورزشی نیمه تمام که از ره آورد سفر می باشد با پیشرفت فیزیکی 40درصد که بدلیل عدم اختصاص اعتبار بلا تکلیف مانده است.ضمیر دراین جلسه افزود بهسازی وآسفالت مسیر آلتین به سیمین شهر برای بهبود راه دسترسی مردم،ایجاد بازار خرید وفروش دام در سیمین شهر،رفع ضعف ولتاژ برق،بهبود کیفیت نان پخت شده در روستا و ایجاد اشتغال و فرصت اشتغالزایی برای جوانان را در اولویت برنامه های فرمانداری شهرستان می باشد.

 فرماندارگمیشان درادامه دیدارهای مردمی در ماه مبارک رمضان با مردم قلعه  جیق بزرگ

 

 فرماندارگمیشان درادامه دیدارهای مردمی در ماه مبارک رمضان با مردم قلعه  جیق بزرگ

 

فرماندارگمیشان درادامه دیدارهای مردمی در ماه مبارک رمضان با مردم قلعه  جیق بزرگ

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

به منظور تسریع در حل مشکلات مردمی:
امید سقلی فرماندار گمیشان ضمن دیدار نزدیک و بررسی مشکلات مردم راهکارهای قانونی را ارائه که موارد پس از بررسی و کارشناسی جهت رسیدگی و اقدام لازم به مراجع ذیربط ارجاع گردید.
فرماندار گمیشان در این دیدار ضمن بررسی کالبدی ساختمان روشنی، به بررسی راهکارهای احیای خانه روشنی پرداخت و افزود: بحمدالله با عزمی که در مجموع مدیران استانی و شهرستانی شاهد هستیم با اتخاد راهکارهای صحیح شاهد احیای این خانه تاریخی خواهیم بود.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: بنده خود را با توجه به سابقه معلمی همیشه در کسوت یک معلم می بینم و با سختی های این شغل کاملا آگاهم زیرا یک معلم وظیفه شناس در راستای رسالت انبیا گونه خویش نه تنها در ساعت تدریس بلکه فارغ از زمان تدریس نیز به امور آموزشی و پژوهشی و برنامه ریزی می پردازد تا رسالت خود را به بهترین نحو انجام دهد.
در این بازدید فرماندار گمیشان ضمن خدا قوت به مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان افزود: بحمدالله پس از بحث های علمی و کارشناسی سنوات قبل در خصوص ضرورت کاشت گیاهان شورپسند سالیکورنیا در اراضی شمال شهرستان گمیشان با توجه به نوع آب و خاک موجود ، این مهم توسط جهاد کشاورزی شهرستان عملیاتی شد.
سقلی ادامه داد: هر یک از ادارات متناسب با حوزه کاری خود نسبت به تدوین برنامه عملیاتی در خصوص آسیب های اجتماعی اقدام نمایند.