فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120039کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ در آستانه سال تحصیلی جدید فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد.

توماج فرماندار گمیشان در حاشیه این بازدیدها گفت: در سطح مدارس
درآغازین سال تحصیلی جدید باید شرایطی را فراهم کنیم تا بتوانیم زمینه ساز رشد و
توسعه اخلاقی و آموزشی دانش آموزان باشیم.

وی افزود: برنامه ریزی ها در حوزه آموزش و پرورش باید به گونه ای باشد
که برای آینده سازان مملکت اسلامی شرایطی مطلوب و ایده آل فراهم شود.

دیدارهای جداگانه با مدیران، معاونین و برخی از معلمان این مدارس و
بررسی شرایط و وضعیت آموزشی و پرورشی از محورهای این بازدید بوده است.

فرماندار گمیشان در این برنامه خود از دبستان آنا ملا شیروانی،
دبیرستان نمونه دولتی شهید بهشتی، مدرسه استثنایی نور دانش و دبیرستان فرامرز
جهانی بازدید کرد.

لازم به ذکر است تعداد کل دانش آموزان شهرستان در سال تحصیلی جدید 13
هزارو 965 نفر بوده که از این تعداد یک هزارو 765 نفر کلاس اولی می باشد.

 

 

فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

 

فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

 

فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

 

فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

 

فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

 

فرماندار گمیشان از چند مدرسه سطح شهر گمیش تپه بازدید کرد

 

 

 

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.