نشست معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با نخبگان سیاسی اجتماعی شهرستان گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=127935کپی به کلیپ‌بورد

نشست معاون سیاسی امنیتی و  اجتماعی استاندار گلستان با نخبگان سیاسی  اجتماعی شهرستان گمیشان

نشست سید علی مهاجر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با نخبگان سیاسی اجتماعی شهرستان گمیشان با حضور سقلی فرماندار گمیشان، شافعی نائب امام جمعه شهرستان، احمدی مدیر کل سیاسی استانداری گلستان، سمیعی مدیر کل امور اجتماعی استانداری گلستان و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان، در این نشست نخبگان شهرستان دغدغه ها و مسائل را در حوزه های مختلف شهرستان را مطرح نمودند.
مهاجر پس از استماع نظرات نخبگان شهرستان طی سخنانی اظهار داشت: الحمدلله جلسه خوبی بود و نخبگان نکات زیادی را مطرح نمودند .
وی افزود: دولت سیزدهم دولت مردمی است و اینمردمی بودن به معنای این است که می خواهیم خود مردم در تصمیم گیری ها یار و یاور دولت باشند زیرا که مطابق اصل 44 بایستی دولت به سمت کوچک تر شدن برود و از ظرفیت های مردمی و در واقع نخبگان استفاده نماید و برای دستیابی به این مهم در حیطه معاونت سیاسی استانداری اقدامات خوبی مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری انجام شده است و آن برپایی هییت های اندیشه ورز مورد تاکید معظم له می باشد و از شما نخبگان هم می خواهم با حضور در هییت های اندیشه ورز شهرستان یار و یاور فرمانداری باشید.
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار در بخش دیگر از سخنان خود افزود: در بحث انتصابات به دستور استاندار محترم دکتر زنگانه سامانه طراحی شده است که در آن شاخص های اثر گذاری از جمله جنسیت، قومیت، مذهب، جوانی و دیگر شاخص ها بررسی می گردد که عدالت در این زمینه رعایت گردد فلذا دغدغه بانوان عزیز ما در این خصوص با تاکید استاندار محترم برطرف خواهد شد.
وی افزود هم چنین سامانه شفاف در استانداری با توجه به نگاه ویژه رئیس محترم جمهوری اسلامی دکتر رئیسی و پیگیری های دکتر زنگانه استاندار به موضوع شفافیت راه اندازی شده است که مصوبات کلیه جلسات استانداری به غیر از شورای تامین در اختیار مردم شریف قرار بگیرد تا هیچگونه رانتی برای افراد خاص بوجود نیاید. 
سید علی مهاجر در پایان اظهار داشت: خوشبختانه مصوبات خوبی در سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی به استان و دکتر زنگانه استاندار به شهرستان درجهت توسعه شهرستان اخذ شده است که امیدواریم بسیاری از دغدغه های مطروحه در این جلسه با اجرایی شدن این مصوبات بر طرف گردد.

نشست معاون سیاسی امنیتی و  اجتماعی استاندار گلستان با نخبگان سیاسی  اجتماعی شهرستان گمیشان

 

نشست معاون سیاسی امنیتی و  اجتماعی استاندار گلستان با نخبگان سیاسی  اجتماعی شهرستان گمیشان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.