پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گمیشان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120596کپی به کلیپ‌بورد

پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گمیشان برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گمیشان به ریاست فرماندار گمیشان و با حضور سایر اعضا برگزار شد.

“امیرشیر توماج” فرماندار گمیشان
در این جلسه توجه به مقوله سلامت را مهم برشمرد و گفت: سلامت مهمترین نیاز افراد
در هر جامعه ای می باشد چرا که سلامت زمینه ساز پویایی و تحرک جوامع است.

وی افزود: توجه به مقوله سلامت در کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار
است و این برنامه در طول چهل سال انقلاب به خوبی نشان داده شده است.

توماج یادآور شد: یکی از برنامه های مهم دولت تدبیر و امید در سطح
کشور پس از روی کار آمدن توجه ویژه به مقوله سلامت بوده که برای اجرایی شدن آن
برنامه ای تحت عنوان طرح تحول سلامت انجام می شود.

رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گمیشان همچنین با تاکید بر
وظیفه مندی دستگاه ها بیان داشت: هر یک از اعضای کارگروه بر اساس وظایف محول شده
باید تمام تلاش خود را در جهت ترویج برنامه های سلامت و بهداشت انجام دهند.

وی اضافه کرد: آموزش یک نیاز مهم و انکار ناپذیر در هر مقوله ای است و
هر قدر آگاهی مردم در حوزه بهداشت و سلامت بیشتر باشد به همان اندازه پویایی جامعه
بهتر خواهد بود.

توماج در بخش پایانی سخنان خود بر گشت های مشترک از بازارهای هفتگی،
واحدهای تولیدی و فروشگاه های مواد غذایی و بهداشتی تاکید کرد.

بررسی مصوبات جلسه گذشته و گزارش هر یک از اعضای حاضر از محورهای مطرح
شده در این جلسه بوده است.

 

پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گمیشان برگزار شد

 

پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گمیشان برگزار شد

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.