پیام فرماندار گمیشان ازبرگزاری آیین استقبال از تشیع شهدای غواص 15مرداد درگمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=105178کپی به کلیپ‌بورد

پیام فرماندار گمیشان ازبرگزاری آیین استقبال از تشیع شهدای غواص 15مرداد درگمیشان

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گمیشان فرماندار گمیشان از برگزاری آیین استقبال از تشیع شهدای غواص 15مرداد درگمیشان خبر داد

فرماندار گمیشان از میزبانی شهرستان گمیشان برای بهره‌مندی از برکات 13شهید غواص گمنام خبر داد و گفت: شهرستان گمیشان میزبان 13شهید غواص گمنام است و آیین استقبال از شهدای غواص 15مردادماه، در این شهرستان برگزار می‌شود

.فرماندار گمیشان  اظهار کرد: شهدا حق بزرگی بر ما دارند و همه ما باید پیرو و ادامه‌دهنده راستین خون و راه پاک شهدای گرانقدر باشیم.

وی با بیان اینکه مظلومیت شهدای غواص با دستان بسته باید به‌درستی به جامعه شناسانده شود، افزود: همه ما باید با اطلاع‌رسانی مناسب برای حضور گسترده مردم در مراسم استقبال و تشییع شهدای غواص با تمام توان تلاش کنیم و همگان را به حضور در این مراسم معنوی دعوت کنیم.

فرماندار گمیشان با اعلام اینکه مجموعه دستگاه‌های فرهنگی و اداری شهرستان برای مراسم استقبال و تشییع شهدای غواص در شهرستان باید در آماده‌باش کامل قرار گیرند، یادآور شد: شهرستان گمیشان 15مردادماه، میزبان استقبال از شهدای غواص گلستان غرب این استان است.

ضمیر با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم در این رابطه انجام شده و با شکل‌گیری ستاد استقبال از شهدای غواص و تشکیل کمیته‎‌های مختلف، وظایف مربوطه به دستگاه‌ها اعلام شده است، افزود: شهدای ما قهرمانان جاویدان این انقلاب و مرز و بوم هستند.

وی اضافه کرد: شهدای ما برای حفظ خاک و جان این مرز و بوم و هموطنان ما از جان و مال و دنیای خود گذشتند و بی‌چون و چرا، به‌عنوان الگوهای بی‌بدیل این انقلاب و قهرمانان بزرگ این سرزمین، مورد تجلیل هستند و باید در همیشه تاریخ مورد تجلیل قرار گیرند.

 

امانگلدی ضمیر

فرماندار ورئیس ستاد استقبال از شهدای غواص شهرستان گمیشان

 

پیام فرماندار گمیشان ازبرگزاری آیین استقبال از تشیع شهدای غواص 15مرداد درگمیشان

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.