کار هیات اجرایی بسیار مهم و حساس است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113681کپی به کلیپ‌بورد

کار هیات اجرایی بسیار مهم و حساس است

فرماندار گمیشان در جلسه با هیات اجرایی ستاد
انتخابات شهرستان اظهار داشت: کار هیات اجرایی بسیار مهم و حساس بوده لذا سعی شود
با دقت و جدیت بر اساس اجرای دقیق قانون فرآیند انتخابات را پیش ببرند.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات
شهرستان؛ “امیرشیر توماج” فرماندار و رییس ستاد انتخابات گمیشان حفظ بی
طرفی و رعایت قانون و مقررات توسط دست اندرکاران انتخابات را مهم ارزیابی کرد و
افزود: این امر باعث اعتماد بیشتر مردم، نهایتاً مشارکت حداکثری مردم خواهد داشت.

وی
افزود: حفظ نظم و امنیت، انتخابات سالم و
پرنشاط، حضور حداکثری و هماهنگی با دیگر دستگاهها از امور مهم در روند اجرای
انتخابات است.

گفتنی است این
جلسه با هدف برنامه ریزی هرچه بهتر برگزاری انتخابات برگزار و مباحثی مطرح شد و
اعضای هیات اجرایی پیرامون آخرین وضعیت نحوه و چگونگی تعیین اعضای شعب اخذ رای و
همچنین جلسات آموزشی توجیهی ویژه نمایندگان فرماندار، کاربران و اعضای شعب را مورد
بررسی قرار دادند.

 

کار هیات اجرایی بسیار مهم و حساس است

 

کار هیات اجرایی بسیار مهم و حساس است

 

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.