کتاب بهترین رابط میان گذشته و حال، و تنها مونس انسان های اندیشمند است

 کتاب بهترین رابط میان گذشته و حال، و تنها مونس انسان های اندیشمند است

فرماندار
گمیشان در پیامی با تبریک هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: کتاب بهترین رابط
میان گذشته و حال، و تنها مونس انسان های اندیشمند است.

به گزارش
پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ در پیام فرماندار گمیشان آمده است:

 بسم الله
الرحمن الرحیم

کتاب به
عنوان بهترین رابط میان گذشته و حال، و تنها مونس انسان های اندیشمند است که حتی
در روزگار پیشرفت های چشم گیر بشر در عرصه های دانش و نوآوری نیز، نه تنها اهمیت
خود را از دست نداده بلکه جلوه های گسترده تر، تازه تر و پایدارتری یافته است.

انسان اهل
کتاب و مطالعه، تفکر می کند و آینده نگر است، افق دورتری را نظاره می کند و تدبیر
و اندیشه را برای ساختن جهانی بهتر، به کار می بندد.

قبل از آن که
جهان امروز به اهمیت مطالعه و کتاب پی ببرد در آموزه های اسلام عزیز شاهد توجه به
کتاب هستیم، پیامبری که با کتاب به میان مردم آمد و خاتم پیغمبران شد.

نقش کتابخانه
درانتقال علوم به افراد، بسیار سازنده است. ازاینرو، کتابخانه رامی توان به عنوان کانون همایش
صاحبنظران و موزه پرطراوت اندیشمندان درنظرگرفت. این نهاد کانونی، می تواند بالندگی و شکوفایی استعدادهای
دانش آموزان ودانشجویان را به ارمغان آورده و درفرجام، به تولید اندیشه، دانش و
رشد فرهنگ مطالعاتی جامعه منجر شود. درنهایت،کسیکه دراین مکان قدممی نهد، به گلستان دل انگیز دانشمندان ودانایان قدم نهاده است.

اینجانب با
تبریک هفته کتاب و کتابخوانی از آحاد مردم فرهنگ دوست به ویژه جوانان و نوجوانان
می خواهم در بهره گیری و انس با کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزند، زیرا ما با فرهنگی
رشد کرده ایم که تمامی جلوه های افتخار آفرینش، نمودهای راستین فرهنگی اند ،
امیدواریم مردمان شریف شهرستان گمیشان توجه به مطالعه و کتابخوانی را همواره سر لوحه زندگی
خود قرار دهند.

 

 امیرشیر توماج

فرماندار شهرستان گمیشان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.