120قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجوبان کمیته امدادتوزیع می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123232کپی به کلیپ‌بورد

120قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجوبان کمیته امدادتوزیع می شود 

فرماندار گمیشان گفت: توزیع 120 قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) شهرستان امروز آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر توماج در حاشیه توزیع این اقلام خاطر نشان کرد: اقلام در نظر گرفته شده ویژه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) شهرستان برای 164 خانوار بوده که در این مرحله برای 120 خانوار توزیع می شود.

وی افزود: این اقلام شامل یخچال، فرش، اجاق گاز، پتو و ظروف آشپزخانه می باشد.
توماج اضافه کرد: این اقلام امروز بوسیله ده کامیون در قالب کاروان شهدای مدافع شهر در سطح شهرها و روستاهای گمیشان توزیع خواهد شد.
در این برنامه مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مدیر کل کمیته امداد امام (ره) استان نیز حضور داشتند.
گفتنی است ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با دستور مقام معظم رهبری٬چهار هزار رأس دام سبک به مردم سیل زده و چهار هزار سری لوازم‌ خانگی شامل یخچال،فرش و لوازم ضروری زندگی به خانواده‌هایی که در سیل اخیر منازلشان آسیب‌دیده اهدا خواهد کرد٬در همین راستا٬بنیاد برکت از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز ۳ هزار شغل برای ساکنین مناطق سیل زدگان استان ایجاد می کند.
 
    

120قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجوبان کمیته امدادتوزیع می شود

 

 

120قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجوبان کمیته امدادتوزیع می شود

 

120قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجوبان کمیته امدادتوزیع می شود

 

120قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجوبان کمیته امدادتوزیع می شود

 

120قلم لوازم خانگی اهدایی مقام معظم رهبری به مددجوبان کمیته امدادتوزیع می شود

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.