اولين جلسه كميسيون امورگندم، آرد و نان شهرستان با حضور فرماندار، دبير آرد و نان استان و ساير اعضاي كارگروه برگزار شد.
“امانگلدي ضمير” گفت: ماموريت كارگروه آرد و نان شهرستان يك كار حياتي مي باشد چرا كه نان جزء قوت لايموت مردم است. ضمير افزود: همه ما با يك مديريت برنامه محور حركت كنيم وبا نگاه مديريتي وهم انديشي و همدلي ميتوانيم كارها را ساماندهي داده و شاخص هاي توسعه شهرستان را در زمنيه آرد و نان بالا ببريم. فرماندار گميشان در ادامه به نقش بازرسي ها در بهبود كيفيت و تنوع نان اشاره و خاطر نشان كرد: با بازرسي هاي منظم توسط اعضاي كارگروه از مرحله توليد تا مرحله توزيع و آموزش نانوايان مي توان نان مرغوب به مردم ارائه داد. سپس مقصود لو دبير آرد ونان استان با اشاره به حساس بودن نان در زندگي انسان، تصريح كرد: با توجه به فصل برداشت گندم در استان، بتوانيم محصول با كيفيت برداشت كرده و با ذخيره سازي گندم در كارخانجات در زمينه توزيع آرد در استان به مشكلي برخورد نكنيم. دبير آرد و نان استان در بخش پاياني سخنان خود به تشديد نظارت نانوايان توسط اعضاي كارگروه تاكيد كرد. در پايان”نورمحمد كر”دبير آرد و نان گميشان ضمن ارائه گزارش يكساله كارگروه آرد و نان شهرستان، افزود: وفور و كمبود مواد غذايي گندم، نقش تعيين كننده اي در شرايط سياسي كشور داشته است و كشور ما از لحاظ مصرف سرانه نان يكي از پرمصرف ترين كشورهاي جهان است و در اين زمينه لازم است كه اطلاع رساني درست به مردم مبني بر الگوي مصرف اسلامي و صرفه جويي ارائه شود.