ایشان با نظارت برتولید و پخت نان خواستار نظارت بیشتر دستگاههای متولی بر عملکرد نانوایی ها شد و ادامه داد نان نقش اساسی در سبد خانوار داشته و یکی از اولیه ترین حقوق شهروندی مردم استفاده از نان با کیفیت است که این موضوع در آموزه های دینی زیاد تاکید شده است.وی با بیان اینکه درصد قابل توجهی از بهبود کیفیت نان به مهارت نانوایان بستگی دارد گفت : لزوم گذراندن آموزشهای تخصصی در این زمینه در چند سال اخیر در افزایش کیفیت نان تاثیر گذار بوده است
در جریان این بازدید ها کمیت ، کیفیت، رعایت مسائل بهداشتی کارگران، وضعیت بهداشتی نانوایی ها، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانه های هر قرص نان تولیدی مد نظر قرار گرفت در پایان از 3واحد نانوایی تقدیر وتشکر بعمل آمد.