تاکید فرماندار گمیشان به تعامل وهمدلی اعضای شورا ودهیاران روستاهای شهرستان گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=103943کپی به کلیپ‌بورد

تاکید فرماندار گمیشان به تعامل وهمدلی اعضای شورا ودهیاران روستاهای شهرستان گمیشان

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان گمیشان”امانگلدی ضمیر”فرماندار گمیشان درجلسه ای که به منظور بررسی مشکلات روستای چارقلی با حضور بخشدار مرکزی واعضای شورای اسلامی ودهیار در فرمانداری برگزار گردید به تعامل وهمدلی اعضای شورا ودهیاران روستاهای شهرستان تاکید نمود

وی افزود:سال 94از سوی مقام معظم رهبری سال دولت وملت،همدلی وهمزبانی نامگذاری شده است بایدبا اشاره به این موضوع مسئولین ومردم برای ارائه خدمتگزاری در جهت توسعه شهرستان وروستا توجه ویژه ای داشته باشند.نماینده دولت در شهرستان گمیشان تصریح کرد:وظایف شورا ودهیار مشخص شده وانتخاب شورا از سوی مردم ودولت برای اجرای سیایت های دولت در روستا می باشدوی اشاره کرد:  تصمیاتی که اعضای شورای برای روستا میگیرند احترام گذاشته ودهیار در راستای اجرای مصوبات شورا وافرادی که توان سرمایه گذاری دارند را در جهت خدمتگزاری به مردم ،اشتغال جوانان وتوسعه روستا  اقدام نماید.فرماندار گمیشان خاطر نشان کرد:هدف از تشکیل این جلسه حفظ ماهیت اعضای شورا درروستا وبحث ساحلی ،عمران وآبادانی روستای چارقلی است که ساحل روستای چارقلی بعنوان پایلوت توسعه شهرستان معرفی شده که با تخصیص اعتبار به یک منطقه توریستی وگردشگری تبدیل خواهد شد.

درابتدای جلسه پسرکلو بخشدار مرکزی با ارائه گزارشی از تخصیص اعتبار برای اجرای طرح هادی وجاده ساحلی روستای چارقلی گفت: با برنامه ریزی وترسیم افقی که برای توسعه روستای چارقلی داریم کارها را به   پیش ببریم تا بعنوان یک روستای پیشرفته وتوسعه یافته برای شهرستان ومنطقه با شیم.

 

تاکید فرماندار گمیشان به تعامل وهمدلی اعضای شورا ودهیاران روستاهای شهرستان گمیشان

 

تاکید فرماندار گمیشان به تعامل وهمدلی اعضای شورا ودهیاران روستاهای شهرستان گمیشان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.