جلسه کمیته پشتیبانی ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درشهرستان گمیشان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104610کپی به کلیپ‌بورد

 

جلسه کمیته پشتیبانی ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درشهرستان گمیشان برگزار شد

ابتدا فرماندار  و رئیس ستاد ارتحال امام شهرستان گمیشان ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین جلسه و تبریک ایام شعبانیه و مناسبتهای ویژه این ایام ،توجه مدیران را به اهمیت دادن مناسبتهای موجود مورد تاکید قرار داده و حضور گسترده آنان را در این مراسم خواستار شدند. ایشان در  بخش دیگر  سخنان خود  پیرامون ویژگیهای شخصی حضرت امام (ره) و چگونگی رهبری نظام در دوران حیات خود و در ادامه رهبری داعیانه مقام معظم رهبری که هدایت کشتی انقلاب را به عهده گرفته و در حال هدایت به سر منزل اصلی­اش می­باشد پرداخت.

نماینده عالی دولت از حضور حجت الاسلام حاج حسن خمینی در 7 خرداد در شهرستان گرگان خبر دادند و تاکید داشتند که کلیه مدیران شهرستانی  در این مراسم حضور داشته باشند. در پایان جلسه فرماندار شهرستان ضمن تاکید بر اجرای برنامه­های جامع و متنوع در سطح شهرستان و حضور همه مدیران به اتفاق پرسنل در مراسم ویژه ارتحال امام(ره) و نسبت به نسب پارچه در سردرب ادارات و میادین اصلی شهر و همکاری ویژه به کمیته اعزام با توجه به اهمیت موضوع تاکید نمودند.

 در ادامه سرگرد عرفانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ضمن تبریک ایام شعبانیه در خصوص شخصیت حضرت امام(ره) و جنگ تحمیلی و دفاع جانانه مردم ایران در مقابل استکبار جهانی و شناخت تفکر و آرمانهای امام که از مهمترین وظیفه ماست تا با انتقال به جوانان و نسلهای بعدی انقلاب بتوانیم  تکلیف خود  را در این زمینه انجام داده باشیم.

وی درادامه به بحث اعزام زائرین  به مرقد حضرت امام(ره) و دیدار با مقام معظم رهبری پرداخته و عنوان نمودند در شهرستان جمعیت مشتاق جهت اعزام بسیار بیشتر از امکاناتی که ما داریم بوده و امسال قصد اعزام 5  دستگاه اتوبوس  با ظرفیت 40 نفر زائر برای هر دستگاه  را به مرقد مطهرداریم که خواهان همکاری کلیه ادارت شهرستانی می باشیم.

 

جلسه کمیته پشتیبانی ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درشهرستان گمیشان برگزار شد

 

 جلسه کمیته پشتیبانی ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درشهرستان گمیشان برگزار شد

 

جلسه کمیته پشتیبانی ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درشهرستان گمیشان برگزار شد

 

 جلسه کمیته پشتیبانی ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درشهرستان گمیشان برگزار شد

 

 جلسه کمیته پشتیبانی ستاد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) درشهرستان گمیشان برگزار شد

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.