همایش زن مدیریت سلامت خانواده و تعالی جامعه در شهرستان گمیشان برگزار شد

همایش زن مدیریت سلامت خانواده و تعالی جامعه در شهرستان گمیشان برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ بمناسبت گرامیداشت هفته زن همایشی تحت عنوان زن مدیریت سلامت خانواده و تعالی جامعه با حضور فرماندار گمیشان، مسئولین دستگاه های نظامی، انتظامی و اجرایی شهرستان و جمعی از بانوان شهرستان در محل سالن اجتماعات کتابخانه عمومی شهر گمیش تپه برگزار شد.

فرماندار گمیشان با تبریک سال جدید و با اشاره به شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) الگویی کامل برای مادران و زنان است که با تاسی از شخصیت این بانوی دو عالم می توانند در دنیا و آخرت سعادتمند شوند.

وی افزود: زن گوهری در خانواده و منشاء خوبی و نیکی در زندگی است و وجود آن در جامعه و خانواده مایه عزت است.

نماینده عالی دولت در شهرستان در ادامه قرآن را چشمه جوشان زندگی همه دانست و خاطر نشان کرد: تمسک،اطاعت و الگو پذیری از قرآن، زندگی را متعالی و سعادتمند می سازد.

وی اضافه کرد: وجود بانوان فعال سازمان مردم نهاد شهرستان فرصت و ظرفیت خوبی برای نمایان شدن مشارکت زنان در جامعه و هدفدار شدن توسعه منطقه است.

فرماندار گمیشان همچنین پایبندی ارزش های دینی، تسلط یافتن به علم روز، تلاش برای ایجاد محبت،همدلی و همراهی اعضای خانواده را از وظایف و نقش مهم زنان در پایداری زندگی برشمرد.

پخش کلیپ، اجرای سرود، اهدای جوایز از برنامه های دیگر این همایش بود.

 

همایش زن مدیریت سلامت خانواده و تعالی جامعه در شهرستان گمیشان برگزار شد

 

همایش زن مدیریت سلامت خانواده و تعالی جامعه در شهرستان گمیشان برگزار شد

 

همایش زن مدیریت سلامت خانواده و تعالی جامعه در شهرستان گمیشان برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.