حضور فرماندار گمیشان در اولین کورس پاییزه مسابقات اسبدوانی گنبد کاووس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=110735کپی به کلیپ‌بورد

حضور فرماندار گمیشان در اولین کورس پاییزه مسابقات اسبدوانی گنبد کاووس

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ “امانگلدی ضمیر” فرماندار گمیشان روز گذشته در اولین کورس پاییزه که با مدیریت شهرستان گنبد کاووس برگزار شد حضور یافت.

فرماندار گمیشان در حاشیه این حضور ضمن تقدیر از عوامل برگزار کننده این مسابقات گفت: با پیگیری ویژه مسئولین استانی و شهرستان گنبد کاووس و با همت مردم فهیم این مسابقات برای اولین بار توسط مدیریت شهرستانی برگزار شده است.

وی افزود: قطعاً این حرکت زمینه ساز توسعه و رونق بوده و باعث ایجاد نشاط و انگیزه بیشتر برای مالکین اسب و علاقه مندان مسابقه سوارکاری و اسبدوانی و عموم مردم خواهد شد.

در پایان این دوره از مسابقات به نفرات برتر هر کورس جوایزی اهدا شد.

 

حضور فرماندار گمیشان در اولین کورس پاییزه مسابقات اسبدوانی گنبد کاووس

 

حضور فرماندار گمیشان در اولین کورس پاییزه مسابقات اسبدوانی گنبد کاووس

 

حضور فرماندار گمیشان در اولین کورس پاییزه مسابقات اسبدوانی گنبد کاووس

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.