دیدار مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با فرماندار گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111483کپی به کلیپ‌بورد

دیدار مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با فرماندار گمیشان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ “ابوطالب قزلسفلو” مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با حضور در فرمانداری با “امیر شیر توماج” فرماندار گمیشان دیدار و گفتگو کرد.

فرماندار گمیشان در این دیدار با اشاره به وسعت مراتع در منطقه گفت: استقرار اداره منابع طبیعی و آبخیزداری از الزامات و نیازهای شهرستان می باشد.

وی افزود: شهرستان گمیشان آمادگی کاملی را برای استقرار ادارات با استفاده از تمام ظرفیت و توان خود را دارد.

نماینده عالی دولت در شهرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به تاکیدات استاندار گلستان مبنی بر ایجاد و توسعه فضای سبز در شمال استان خصوصاً گمیشان اذعان داشت: با هماهنگی های صورت گرفته زمستان امسال درختان سازگار با منطقه در سطح شهرستان کاشته خواهد شد.

توماج ادامه داد: با هماهنگی اداره کل منابع طبعی و آبخیزداری استان و سایر ارگانهای مرتبط مسیر گمیش تپه به خواجه نفس نیز درختکاری خواهد شد.

در این دیدار همچنین مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ضمن تقدیر از پیگیریهای فرماندار گمیشان گفت: رویکرد دولت توسعه فضای سبز با استفاده از ارگانهای مرتبط خصوصاً منابع طبیعی و آبخیزداری است.

وی افزود: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، استقرار اداره و کاشت نهال در مناطق مختلف شهرستان را به صورت ویژه پیگیری خواهد کرد.

لازم به ذکر است در پایان این دیدار از محل پیشنهادی استقرار اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بازدید شد.

 

دیدار مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با فرماندار گمیشان

 

دیدار مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با فرماندار گمیشان

 

دیدار مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با فرماندار گمیشان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.