بازدید سرزده فرماندار گمیشان از مدرسه حاج علی سطوت منش روستای توماجلرآلتین

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113245کپی به کلیپ‌بورد

بازدید سرزده فرماندار گمیشان از مدرسه حاج علی سطوت منش روستای توماجلرآلتین

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛
“امیرشیر توماج” فرماندار گمیشان به صورت سرزده از مدرسه حاج علی سطوت
منش روستای مرزی توماجلر آلتین بازدید و با دانش آموزان این دبستان دیدار کرد.

فرماندار گمیشان در این بازدید گفت: مدارس باید مرکز پرورش دانش آموزانی
باشد که مایه افتخار و غرور منطقه گردند.

توماج در این بازدید و در نشست صمیمی با دانش
آموزان بر اخلاق پسندیده اسلامی و روحیه علم آموزی تاکید کرد.

لازم به ذکر است روستای توماجلر آلتین بخش گلدشت
شهرستان دارای 81 خانوار با 311 نفر جمعیت می باشد.

 

 

بازدید سرزده فرماندار گمیشان از مدرسه حاج علی سطوت منش روستای توماجلرآلتین

 

بازدید سرزده فرماندار گمیشان از مدرسه حاج علی سطوت منش روستای توماجلرآلتین

 

بازدید سرزده فرماندار گمیشان از مدرسه حاج علی سطوت منش روستای توماجلرآلتین

 

بازدید سرزده فرماندار گمیشان از مدرسه حاج علی سطوت منش روستای توماجلرآلتین

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.