پیام فرماندار گمیشان در محکومیت اقدام ننگین رئیس جمهور امریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس بعنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=116342کپی به کلیپ‌بورد

پیام فرماندار گمیشان در محکومیت اقدام ننگین رئیس جمهور امریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس بعنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر توماج فرماندار گمیشان در پیامی اقدام ننگین ترامپ رئیس جمهور امریکا در برسمیت شناختن بیت المقدس بعنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس را محکوم کرد.

در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

واعتصموا بحبل ا.. جمیعا و لاتفرقوا..
آمریکا و سردمدارن آن جانبداری خود را از رژیم اشغالگر و غاصب صهیونیستی همیشه و همه جا نشان داده و میدهند و در اثبات این امر و چهره واقعی خود باسیاست استکباریشان یکبار دیگر در عملی وقیحانه و بی شرمانه نقاب از چهره پلیدشان برملا کردند لذا در این برهه زمانی حساس و پیرو سفارشات قرآن کریم و رسول اکرم(ص) و مقام معظم رهبری که چندی پیش در کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی, ایشان تنها راه نجات امت اسلام و عزت مسلمانان را وحدت آحاد مسلمان دانسته و تأکید نمودند,واجب میدانیم یکبار دیگر محکومیت و انزجار خود را از این تصمیم وقیحانه جبهه استکبار به سرکردگی امریکا و صهیونیسم را به گوش جهانیان برسانیم,مردم آزاده شهرستان گمیشان نیز همصدا و همدل با مشتهای گره کرده و متحد خویش با دیگر مسلمانان و آزادگان اقصی نقاط میهن اسلامیمان و جهان با لبیک گفتن به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی,اقدام شرم آور و مضحک ترامپ خیره,را در به رسمیت شناختن قدس شریف نخستین قبلگاه مسلمین جهان بعنوان پایتخت رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی بشدت محکوم و حمایت خویش را از جبهه مقاومت و آزادگی تا تحقق وعده الهی در آزادی فلسطین و قدس شریف اعلام میدارند.
 امیرشیر توماج 
فرماندار شهرستان گمیشان

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.