طرح های نوینی برای حفاظت آب های زیرزمینی باید ارائه شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=116719کپی به کلیپ‌بورد

طرح های نوینی برای حفاظت آب های زیرزمینی باید ارائه شود

فرماندار گمیشان در بازدید از اداره منابع آب شهرستان تاکید کرد: طرح های نوینی برای حفاظت آب های زیرزمینی باید ارائه شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر
توماج فرماندار گمیشان آب را یکی از نیازهای مهم و ضروری جوامع برشمرد و گفت: امروزه
حفظ و مصرف بهینه منابع آب های زیرزمینی یکی از موضوعات مهم در جوامع است.

وی افزود: بیشترین مصرف آب منابع زیرزمینی در
حوزه کشاورزی است و دولت برای این منظور اقدامات متعددی را در جهت کاهش میزان مصرف
آب در کشاورزی انجام داده است.

نماینده عالی دولت در گمیشان اضافه کرد: تغییر
الگوی کشت و زهکش اراضی یکی از این طرح های مهم اجرا شده و در دست اقدام در سطح
شهرستان جهت مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است.

توماج در ادامه تصریج کرد: صرفه جویی در مصرف آب
مقوله دیگری است که باید نسبت به فرهنگ سازی آن همه دستگاه ها تلاش کنند.

فرماندار گمیشان در این برنامه خود ضمن دیدار با
کارکنان واحدهای مختلف اداره در جریان روند خدمات رسانی آن ها قرار گرفت.

لازم به ذکر است در این بازدید درویشی رییس
اداره منابع آب گزارشی از عملکرد دستگاه مطبوع خود را در حوزه شهرستان گمیشان
ارائه داد.

 

طرح های نوینی برای حفاظت آب های زیرزمینی باید ارائه شود

 

طرح های نوینی برای حفاظت آب های زیرزمینی باید ارائه شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.