شورای خیرین اجتماعی نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی خواهند داشت

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=116805کپی به کلیپ‌بورد

شورای خیرین اجتماعی نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی خواهند داشت

فرماندار گمیشان در جلسه تشکیل شورای خیرین
اجتماعی شهرستان اظهار داشت: شورای خیرین اجتماعی نقش مهمی در کاهش آسیب های
اجتماعی خواهند داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر
توماج ترویج آسیب های اجتماعی را از برنامه های دشمنان بیان داشت و گفت: هدف دشمن
با ترویج آسیب های اجتماعی سست کردن بنیان خانواده و ضربه زدن بر کشور است.

وی افزود: روحانیون، معتمدین، نخبگان و افراد با
نفوذ همواره در کاهش بسیاری از آسیب ها در سطح کشور موثر بوده اند.

توماج تصریح کرد: خیرین اجتماعی می تواند ایده
های مهم و تاثیرگذاری را برای مقابله و کاهش آسیب های اجتماعی در سطح جامعه ارائه
دهند.

در پایان جلسه و پس از رای گیری؛ حاج امانگلدی
آخوند حنفی، قربان محمد شاه نظری، یوسف دیه جی، حاج کریم محمد آخوند کر و محمدصفا
قرنجیکی بعنوان اعضای اصلی شورای خیرین اجتماعی شهرستان و ابراهیم بشارتی و حاج
عبدالکریم آخوند ایمری بعنوان اعضای علی البدل این شورا انتخاب شدند.

 

شورای خیرین اجتماعی نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی خواهند داشت

 

شورای خیرین اجتماعی نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی خواهند داشت

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.