جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=119782کپی به کلیپ‌بورد

جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت است

فرماندار گمیشان گفت: جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت تدبیر و امید در سطح کشوراست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر توماج در حاشیه برنامه ملاقات عمومی با مردم شهرستان خاطر نشان کرد: به دلیل اهمیت رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم، روزهای سه شنبه هر هفته برای ملاقات عمومی با مردم شهرستان اختصاص داده ایم.

وی افزود: مردم بدون واسطه در دیدار با مسئولین درخواست ها و مشکلات خود را بیان می کنند که این نشان دهنده مردم سالاری بودن نظام حاکم در کشور است.

توماج تصریح کرد: مردمی بودن و درخدمت مردم بودن در جهت رفع مشکلات یک تکلیف برای همه مسئولین نظام می باشد.

فرماندار گمیشان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهداف و نتایج ارتباط مستقیم مسئولین با مردم بیان داشت: شناسایی مطالبات مردم، پاسخگویی به نیازهای جامعه، ایجاد حس همدلی و هم زبانی و توسعه پایدار بر مبنای اصلاح و بهبود فرآیندها گوشه ای از اهداف و نتایج برنامه ملاقات عمومی خواهد بود.

فرماندار گمیشان در این دیدارها ضمن استماع درخواست های مراجعه کنندگان در زمینه های مختلف، هماهنگی و دستورات لازم را جهت بررسی و رفع به دوایر مختلف فرمانداری و ادارات مرتبط صادر کرد.

لازم به ذکر است در برنامه ملاقات عمومی این هفته جهت تسریع در پاسخگویی مسئولین کمیته امداد امام(ره) و جهاد کشاورزی شهرستان نیز حضور داشتند.

 

جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت است

 

جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت است

 

جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت است

 

جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت است

 

جوابگویی و رسیدگی به مشکلات مردم از تاکیدات مهم دولت است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.