دیدار فرماندارگمیشان با مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120583کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندارگمیشان با مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان

فرماندار گمیشان به منظور بررسی وضعیت ناحیه صنعتی شهرستان با مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیرتوماج در این دیدار
گفت: حضور سرمایه گذاران و فعال شدن واحدهای تولیدی در ناحیه صنعتی سطح شهرستان
زمینه ساز رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار خواهد بود.

وی افزود: شهرستان گمیشان بهترین ظرفیت و موقعیت مناسب را جهت استقرار
برخی از واحدهای تولیدی و اقتصادی اشتغالزا را در حوزه آبزی پروری را دارد.

توماج همچنین ضمن تقدیر از مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان در
فعال شدن ناحیه صنعتی گمیشان پس از گذشت هفت سال و واگذاری اراضی برای سرمایه
گذاران جهت استقرار واحدها خاطر نشان کرد: با فعال شدن واحدهای تولیدی و اقتصادی
در این ناحیه صنعتی چرخه میگو در شهرستان گمیشان کامل می شود.

فرماندار گمیشان در پایان بیان داشت: در حال حاضر اولین واحد فعال شده
در این ناحیه صنعتی برای 150 نفر شغل ایجاد کرده است.

در این دیدار در خصوص تسریع در واگذاری زمین ها برای سرمایه گذاران،
توسعه زیرساخت های مرتبط با ناحیه صنعتی و افتتاح رسمی اولین واحد فعال شده در
ناحیه تخصصی شیلات گمیشان بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است در این دیدار بخشداران بخش مرکزی و گلدشت نیز حضور داشت.

 

 

دیدار فرماندارگمیشان با مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.