دیدار سرمایه گذار حوزه آبزی پروری با فرماندار گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=120693کپی به کلیپ‌بورد

دیدار سرمایه گذار حوزه آبزی پروری با فرماندار گمیشان

سرمایه گذار حوزه آبزی پروری با فرماندار گمیشان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ “امیرشیر توماج” فرماندار گمیشان در این دیدار ضمن تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران خاطر نشان کرد: سرمایه گذاران می توانند در جهت فعال شدن طرح های اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار نقش مهمی را داشته باشند.

وی افزود: حمایت از سرمایه گذاران به عنوان یک برنامه و اصل مهم در شهرستان بوده و در این راه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهیم کرد.

توماج یادآور شد: آبزی پروری خصوصاً میگو یکی از ظرفیت های مهم شهرستان برای رونق اقتصادی و فعال شدن طرح های اشتغالزایی است و برای این منظور دولت تاکنون اقدامات خوبی را در جهت توسعه زیرساخت ها و حمایت از سرمایه گذاران انجام داده است.

وی همچنین با بیان اینکه کامل شدن چرخه میگو یکی از برنامه های مهم حوزه آبزی پروری شهرستان می باشد، اذعان داشت: با راه اندازی اولین واحد فرآوری و بسته بندی میگو در ناحیه تخصصی شیلات گمیشان، چرخه میگو در سطح شهرستان کامل شد.

فرماندار گمیشان در بخش پایانی سخنان خود گفت: کیفیت میگوی گمیشان در نوع خود کم نظیر بوده ودر حال حاضر به چندین کشور نیز صادر می شود.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.