درخواست ارائه تسهیلات ویژه برای فعالیت بهتراقامتگاه های سنتی گمیشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=121663کپی به کلیپ‌بورد

درخواست ارائه تسهیلات ویژه برای فعالیت بهتراقامتگاه های سنتی گمیشان

فرماندار گمیشان در دیدار مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید کشور درخواست ارائه تسهیلات ویژه برای فعالیت بهتر اقامتگاه های سنتی شهرستان را مطرح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ امیرشیر توماج در این دیدار
ضمن معرفی شهرستان گمیشان خاطر نشان کرد: با ارائه تسهیلات ویژه در حوزه شهرستان
توسط صندوق کارآفرینی می توان رونق اقتصادی و فعالیت های اشتغالزایی خوبی را فراهم
کرد.

وی افزود: حمایت رویکرد دولت از طرح های اقتصاد مقاومتی در سطح کشور
فرصت مناسبی برای فعالیت طرح های اقتصادی متناسب با ظرفیت های منطقه است.

توماج با اشاره به قزار گرفتن گمیشان جز 31 شهرستان کمتر توسعه یافته
خاطرنشان کرد: این فرصت مناسبی است تا بتوانیم از آن برای توسعه متوازن در همه
زمینه ها استفاده کنیم.

وی
افزود: شهرستان دارای ظرفیت های متنوعی است که با حضور سرمایه گذاران و حمایت های
بانک ها می توان در جهت رونق و ایجاد اشتغال پایدار اقدامات ماندگاری را انجام
داد.

مدیرعامل صندوق کار آفرینی امید کشور نیز در این دیدار آمادگی خود را
جهت حمایت از طرح ها و برنامه های اقتصادی سطح شهرستان اعلام کرد.

در این دیدار مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیر صندوق
کارآفرینی امید استان نیز حضور داشتند.

گفتنی است مهمترین موضوعات مطرح شده در این دیدار در خصوص استقرار
دفتر صندوق کارآفرینی امید در شهرستان، ارائه تسهیلات برای فعالیت پروژه بازار
ماهی فروشان و حمایت از اقامتگاه های سنتی شهرستان بوده است.

درخواست ارائه تسهیلات ویژه برای فعالیت بهتراقامتگاه های سنتی گمیشان

 

درخواست ارائه تسهیلات ویژه برای فعالیت بهتراقامتگاه های سنتی گمیشان

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.