حوزویان و علما نقش ویژه ای در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب دارند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=123739کپی به کلیپ‌بورد

حوزویان و علما نقش ویژه ای در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب دارند

 

باهدف تبیین بیانیه گام دوم انقلاب ، نشستی تحت عنوان نقش علمای دین درتمدن سازی نوین اسلامی در سالتن اجتماعات فرمانداری شهرستان  گمیشان  برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ صبح امروز با حضور “احمد
دستمرد” فرماندار شهرستان گمیشان ، ” سید علیرضا حسینی ” معاون
فرماندار شهرستان، “غلامرضا منتظری” رئیس بسیج اساتید کشور، ” یاسر
مقسم” کارشناس برنامه ریزی و ارزیابی معاونت فرهنگ مرکز بزرگ اسلامی، و جمعی
از علما و روحانیون شهرستان گمیشان، نشستی تحت عنوان نقش علمای دین درتمدن سازی نوین
اسلامی باهدف
تبیین بیانیه گام دوم انقلاب درمحل فرمانداری گمیشان برگزار شد.

 

فرماندارشهرستان گمیشان دراین جلسه با اشاره به تهدیدات
دشمن و ترفندهای آنها برای بر اندازی نظام گفت: ایران در طی قرن ها همیشه مرکز ثبات در منطقه بوده و تلاش دشمنان را در منطقه
خنثی کرده است.

احمد دستمرد درخصوص بحث تهاجم نظامی و فرهنگی گفت:دشمن با
استفاده از ترفندهای مختلف ازجمله هدف قراردادن مباحث اقتصادی وفرهنگی سعی در ضربه
زدن به نظام دارد.

دستمرد با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص ویژگیهای
اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مقاومتی راشامل ۴مقوله درون زایی، برون نگربودن مردمی ودانش نگربودن
دانست.

وی افزود:توجه رهبری به اقتصاد مقاومتی بدلیل لزوم روشنگری
درخصوص اهداف دشمن دراستفاده از مباحث اقتصادی است.

دستمرد با اشاره به بحث انتخابات وتلاش دشمن درکمرنگ
نمودن حضورمردمی گفت: حضور پرشور در انتخابات مهم است چرا که حضور پرشور مردمی
نشانگر حمایت مردمی از نظام است.

وی با تشریح گام
دوم انقلاب و بیانیه رهبر معظم انقلاب گفت: باید همه بخصوص روحانیون باید در راستای
روشنگری درخصوص گام دوم انقلاب تلاش کنند.

حوزویان و علما نقش ویژه ای در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب دارند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.