نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

افزایش کیفیت نان در گرو نظارت مستمر از واحدهای خبازی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=124074کپی به کلیپ‌بورد

 

 

افزایش کیفیت نان در گرو نظارت مستمر از واحدهای خبازی است

 

 

معاون فرماندار گمیشان گفت : بازرسی و بازدید بصورت مستمر از واحدهایی نانوایی باعث ارتقا کیفیت نان در شهرستان می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان ؛ سید علیرضا حسینی در
جلسه کارگروه آرد و نان شهرستانتصریح
کرد: آموزش نانوایان برای ارائه خدمات بهتر و محصول با کیفیت به مصرف‌کنندگان از
موضوعات مهمی است که باید در کارگروه آرد و نان شهرستان به عنوان یک دستور کار
عملیاتی و برنامه مورد توجه قرار گیرد.

ویخاطرنشان
کرد: ابلاغ دستورالعمل کاری به اتحادیه خبازان و بالطبع اطلاع‌رسانی این قواعد به
نانوایی‌ها می‌تواند ضمن آشنا کردن آنان با وظایف و مسئولیتشان، راه برای اجرای
بهتر قوانین و تبعیت از آن هموار کند.

حسینی با اشاره به افزایش قیمت انواع
نان اذعان کرد: این افزایش بهاء به معنای توجه بیشتر به کیفیت نان و ارایه خدماتی
است که این صنف به مردم ارائه می‌کند.

در پایان رییس اداره صنعت معدن و
تجارت شهرستان، رئیس اتحادیه خبازان و کارشناس اداره بهداشتگزارشی اجمالی از عملکرد
کارگروه ارائه کردند و مقرر شد با هماهنگی استان، کلاس آموزشی برای نانوایان
شهرستان برگزار شود.

افزایش کیفیت نان در گرو نظارت مستمر از واحدهای خبازی است

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار