اتخاذ تمهیدات برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان گمیشانی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124133کپی به کلیپ‌بورد

اتخاذ تمهیدات برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان گمیشانی

 

معاون فرماندار شهرستان گمیشان گفت: ترک تحصیل دانش آموزان به هر دلیلی قابل قبول نیست و باید تمهیدات مناسب برای جلوگیری از این روند نادرست اتخاذ شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان “سید علیرضا
حسینی” در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: باید زمینه‌های
ترک تحصیل دانش‌آ؛موزان گمیشانی بررسی کرد و با تدابیر مناسب تاثیرگذاری آن عوامل
را کاهش داد.

وی تاکید کرد: خوشبختانه طی سال
های اخیر اقدامات خوبی در سطح شهرستان برای حل مشکل بازماندگان تحصیل انجام شده که
این سیاست باید در مورد ترک کنندگان مدارس نیز به طور جدی پیگیری شود.

حسینی خاطرنشان کرد: هر جامعه ای
که در آن به مقوله آموزش و پرورش توجه شود به همان اندازه جامعه در مسیر پیشرفت در
همه زمینه ها سوق داده می شود.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری بیست و هشتمین اجلاسیه سراسری نماز در
استان گلستان تاکید کرد: نماز نیاز اساسی نجات بشریت از آسیب‌ها است و باید به
ترویج نماز در کانون خانواده‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها نیز توجه کافی را داشته
باشیم
.

گفتنی است بیست و هشتمین اجلاسیه
سراسری نماز با محوریت «نماز و مدرسه» آذر
ماه سال جاری در استان گلستان برگزار شد
که همزمان با آن گمیشان نیز این اجلاس را به شکل شهرستانی برگزار کرد.

چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گمیشان به ریاست معاون فرماندار
و باحضور مدیر آموزش و پرورش و مسئولان شهرستانی، در دفتر مدیریت آموزش و پرورش این
شهرستان برگزار شد
.

اتخاذ تمهیدات برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان گمیشانی

 

اتخاذ تمهیدات برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان گمیشانی

 

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.