مردم تولید کننده امنیت و نیروی انتظامی محافظ این امنیت است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124781کپی به کلیپ‌بورد

مردم تولید کننده امنیت و نیروی انتظامی محافظ این امنیت است

 

رئیس شورای تامین شهرستان گمیشان گفت: امنیت یک مقوله اجتماعی است و مردم تولید کننده امنیت و نیروی انتظامی محافظ این امنیت است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری گمیشان؛ صبح امروز
4 شهریور”احمد دستمرد” در دیدار با فرمانده و کارکنان نیروی انتظامی
شهرستان به مناسبت هفته دولت، ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت ایام سوگواری سید و سالار
شهیدان، افزود: انتظار داریم این مجموعه همواره با صلابت و اقتدار در تمامی
عرصه‌های خدمت به مردم شهرستان بدرخشد.

دستمرد با
اشاره به اینکه برای تقویت نظم جامعه و پیشگیری از جرایم باید آموزش در سرلوحه
برنامه دستگاه های قرار گیرد، بر ضرورت به کار گیری همیاران پلیس و ارائه آموزش
های لازم به دانش آموزان در این زمینه تاکید کرد.

وی ادامه داد:
آموزش های ترافیکی و رانندگی باید از پایه شروع شود زیرا این آموزش ها در
ناخودآگاه کودکان باقی می ماند.

رئیس شورای
تامین شهرستان گمیشان با بیان اینکه باید پیرامون آسیب های فضای مجازی نیز آموزش
لازم به اقشار جامعه داده شود، تصریح کرد: بخش مهمی از تورم کنونی در کشور، ناشی
از جو روانی است که از فضای مجازی شروع شده و این جو روانی را عده‌ای از سر عمد یا
ناخواسته ایجاد می کنند.

دستمرد در بخش
دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه امنیت امروز کشور مدیون زحمات همه ناهادهای
امنیتی، نظامی و انتظامی است، تصریح کرد: پایه هر کاری امنیت استو توسعه اقتصادی
نیز در بستر امنیت روی می‌دهد.

وی ادامه داد:
خوشبختانه با همکاری و همراهی فرماندهی نیروی انتظامی و اعضاء شورای تامین امنیت
کامل در شهرستان برقرار است.

مردم تولید کننده امنیت و نیروی انتظامی محافظ این امنیت است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.