مانور انتخاباتی مرحله دوم مجلس شورای اسلامی گمیشان با موفقیت برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=124828کپی به کلیپ‌بورد

مانور انتخاباتی مرحله دوم مجلس شورای اسلامی گمیشان با موفقیت برگزار شد

 

همزمان با سراسر کشور مانور انتخاباتی ستاد انتخابات شهرستان گمیشان با حضور سیدعلیرضا حسینی معاون فرماندار و سایر اعضای این ستاد در محل فرمانداری با موفقیت برگزار شد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان؛ صبح
امروز دوشنبه 17 شهریور ماه معاون فرماندار گمیشان در حاشیه برگزاری این مانور
گفت: انتخابات مظهر اقتدار و پشتوانه محکم نظام جمهوری اسلامی است.

وی در خصوص
اقدامات ستاد انتخابات شهرستان خاطر نشان کرد: تمامی اقدامات این ستاد در جهت هرچه
بهتر برگزاری انتخابات است و امیدواریم که مردمان همیشه در صحنه شهرستان بار دیگری
حماسه ای به یادماندنی را با حضور پرشور و گسترده خود در پای صندوق های رای خلق
کنند.

گفتنی است از
دو کاندید راه یافته به مرحله دوم یک نفر به عنوان منتخب مردم شهرستان های گمیشان،
کردکوی، ترکمن و بندرگز در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

مانور انتخاباتی مرحله دوم مجلس شورای اسلامی گمیشان با موفقیت برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

نشست هم‌اندیشی و هماهنگی احداث مرکز دیالیز و پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در شهرستان گمیشان، با حضور محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان،نور الله بابایی نژاد فرماندار گمیشان، مدیران کل تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و هلال‌احمر استان و جمعی از خیرین شهرستان برگزار شد.
نورالله بابایی نژاد فرماندار شهرستان گمیشان به همراه یوری ، معاون فرماندار و مسئولین شهرستان جهت شرکت در کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید استان گلستان حضور یافتند.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در هنرستان فاطمه زهرا (س) گُمیشان با حضور نورالله بابایی نژاد فرماندار گمیشان
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای ارتقای امنیت و انضباط اجتماعی ، حفظ انسجام و امید آفرینی» جلسه ساماندهی اجتماعات شبانه شهرستان گمیشان به ریاست نورالله بابایی نژاد، فرماندار شهرستان و با حضور معاون فرماندار، بخشداران، شهرداران، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد.
آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا در شهرستان گمیشان کلید خورد آیین آغاز رسمی سرشماری ثبتی‌مبنا با حضور و بدرقه «مهدی یوری»، معاون فرماندار شهرستان گمیشان برگزار شد.
دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.