به گزارش روابط عمومی فرمانداری گمیشان، در جلسه ای با حضور سقلی فرماندار گمیشان، حاج آخوند نبوی زاده امام جمعه شهرستان، غزوه ای دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان، شیروانی معاون فرماندار، ابراهیمی دادستان شهرستان، فرزبود فرمانده انتظامی شهرستان، آخوند شبانی به عنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان گمیشان معرفی گردید.
سقلی طی سخنانی ضمن تبریک به دبیر ستاد امر به معروف شهرستان، مسئولیت وی را مسئولیت خطیر و از متن مبانی اسلامی دانست.
فرماندار گمیشان تقلیل مسئله امر به معروف و نهی از منکر را نادرست خواند و افزود مطابق منویات رهبری بایستی مسئله امر به معروف و نهی از منکر در همه امور جامعه اسلامی ساری و جاری باشد.
سقلی عنوان کرد: همین مساله کرونا که امروزه مجددا همه گیر شده است رسالت امر به معروف و نهی از منکر در آن مستتر می باشد. تشویق جامعه به تزریق واکسن امر به معروف و برخورد با افرادی که رعایت دستورالعمل های بهداشتی را نمی کنند نهی از منکر.
سقلی در پایان با اشاره به دو نعمت سلامت و امنیت که در صورت نبود آنها به اهمیت آنها پی می بریم و ما امروز امنیت و پایداری کشور را مدیون خون شهدا و سالار شهیدان مقاومت حاج قاسم سلیمانی، پیرو بدون ادعا ولی فقیه حضرت آیتالله العظمی خامنهای هستیم بنابراین تشویق به پیروی از مکتب شهدای مقاومت و ترویج فرهنگ پایداری در مقابله با زیاده خواهی های استکبار را از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر برشمرد.